ARKADŞLAR EVENTEN CIKAN DEVİLLER EVENTTEN SONRADA KULANILABİLİYOR MU ACABA ?
EVENT DEVİL
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
ARKADŞLAR EVENTEN CIKAN DEVİLLER EVENTTEN SONRADA KULANILABİLİYOR MU ACABA ?
sanmıyorum 🙄
N
NightStalker
⭐ 19y
Herhangi bir süre belirtilmemiş şuan için belli değil.
olsun 3 aylık dewil parasından kurtulmuş olduk 😄 bizim sw de şimdiden 10-15 tane dewil cıakrtan var 😄
evet bedne 22 tane olduda eğer öyleyse pek mantıklı gelemz doğrusu ama bilmiyorum yinede 😄
Her zaman kullanılır verilen hediyelerin geri alındığı nerede görülmüş ?
ben 2 3 gun toplayım harflerı o zaman 3 yıllık devıl parasından kurtulurum vallahi 😄
R
RiodeJaneiro
⭐ 17y
arkadaşlar 2 yıl önce 90 captada böyle bi event gelmişti bu devillerden veriyodu ve bu devilleri 50 silklik devil uzatma ile uzatınca diğer %15 lik devil oluyo ve süresi uzatılabiliyo kaybolmuyo haberiniz olsun ona göre
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
arkadaşlar 2 yıl önce 90 captada böyle bi event gelmişti bu devillerden veriyodu ve bu devilleri 50 silklik devil uzatma ile uzatınca diğer %15 lik devil oluyo ve süresi uzatılabiliyo kaybolmuyo haberiniz olsun ona göre
%5 lik devil uzayınca %15 mi oluyor summer5:
uzatılmıyor süresi bitince çöpe... 🙄
15 Mart'ta hepsi kaybolacak.
C
crazyhektor
⭐ 15y
bu flagla kaybolmıcak demi?
öyle birşey yok.benim 90gapinde bi bow çar vardı ona da düşmüştü.hala da duruyor 😊
Joymax bunların kaybolucağıyla ilgili açıklama yapmamış.Sadece Devam Kontrol Etkinliğindeki itemler kaybolucak
Kaybolmaz . O yüzden inanması güç 😎
S
sunupcuyuz
⭐ 18y
yukarıda bi kaç arkadaş yazmış 90 lvldeyken bende o eventten devil düşürmüştüm düşürmek çok zordu onda. yüzde 5likti süresi doldu event bitti süresini uzatınca normal devil olmuş oldu yüzdee 15lik .. ama bu eventte çok fazla devil düşüyor eğer kalırsaki :=) çok saçma olur gibime geliyor. ama bencede kalacak elimde bir charımda 45 devil 16 flag ve 50 nin üstünde zerk oldu. bu zerk olayı en güzeli uniqeler vs yandı
uzatıldıgını söyleyebilirim denedim
uzatılmıyor süresi bitince çöpe... 🙄
uzatılıyor.öncedende devil veriyodu benim 7günlük bitmişti ve uzatmıştım 2 kere uzattım hatta.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
iSRO SS Grade Devil Etkiliği MUHTEŞEM ÖDÜL ÇIKTI! | Silkroad Online Appreciation Event CHAR SS DEVİL FLAG 5 MALE 134 LWL INT SPEAR JOB 120 THİEF ZERK FULL WTT S DEVİL SS DEVİL FLAG 9 PM MEEE 133Lv Spear (Duke Avatar) 125Lv Hunter Job S Devil & 132Lv Wizard/Cleric 120Lv Thief Job S Devil(Female) & 134Lv Spear 125Lv Hunter Job S Devil(Male) WTB S Devil veya clean s devil char devil spirit malicious devil skill sorunu