Icerige atla
Extraloob

Event

· 23 Yanıt · 2.2K görüntüleme
C
Comax OP ⭐ 19y
ya birisi soyleyebilirmi bu eventden bişi anlayan varsa. zira bana hiç bir sey dusmedigi gibi event yaratıgı bilem goremedim..Nedir bu ?
23 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
evet event hiç güzel olmadı benceede
B
bannedddd ⭐ 19y
Bildiğin gibi her gün kar yağıyor. Kar yağınca da event başlamış sayılıyor.

Event Saatleri:
Başlangıç: 15.00 ~ Bitiş: 17.00
Başlangıç: 17.30 ~ Bitiş: 22.30

Event Canavarları:
Event zamanında ayı, kanguru, penguen, kurt, cin gibi yaratıklar çıkıyor. Bu yaratıkları öldürdüğünde ise bazısından Red Santa Socks yani Kırmızı Santa Çorapları veriyor. Sen de bunu her şehirde bulunan So-Ok'a götürüp kırdırıyorsun ve dandik hediyelerini alıyorsun. Mr. Green

Event İtemleri:
Event itemi olarak da sana vigor, hp, mp, skill point, 6,7,8 dg. stone veriyor. Anlayacağın abidik gubidik şeyler. Wink

Umarım yardımcı oldum. Razz
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
skil point ne kadar headbang2ft9
B
bannedddd ⭐ 19y

10, 30, 60, 100 sp veriyor ama şu ana kadar herkese 10 sp vermiş. Mr. Green
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y

Bildiğin gibi her gün kar yağıyor. Kar yağınca da event başlamış sayılıyor.

Event Saatleri:
Başlangıç: 15.00 ~ Bitiş: 17.00
Başlangıç: 17.30 ~ Bitiş: 22.30

Event Canavarları:
Event zamanında ayı, kanguru, penguen, kurt, cin gibi yaratıklar çıkıyor. Bu yaratıkları öldürdüğünde ise bazısından Red Santa Socks yani Kırmızı Santa Çorapları veriyor. Sen de bunu her şehirde bulunan So-Ok'a götürüp kırdırıyorsun ve dandik hediyelerini alıyorsun. Mr. Green

Event İtemleri:
Event itemi olarak da sana vigor, hp, mp, skill point, 6,7,8 dg. stone veriyor. Anlayacağın abidik gubidik şeyler. Wink

Umarım yardımcı oldum. Razz

whyy... Confused Confused anladın sen onu...ahaahahah Mr. Green headbang2ft9
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

heralde joymax deil gaymax nolcak
T
Off topic Exclamation
30 sp almayı başardık 1 kez Mr. Green
|
|O²| ⭐ 19y
Öff bu event deil ya Confused Bu tanıtım amaçlı bi ön hazırlık ! yeni pet ler için ! hala event diyorsunuz Güzelim event leri katlediyorsunuz Mr. Green Mr. Green
O
os1 ⭐ 19y
ayı ve kanguru gören bi ss çekip koysa ii olur çok merak ediyorumda
C
Comax OP ⭐ 19y

Öff bu event deil ya Confused Bu tanıtım amaçlı bi ön hazırlık ! yeni pet ler için ! hala event diyorsunuz Güzelim event leri katlediyorsunuz Mr. Green Mr. Green

walal ne demek sitedigini bir anlasam are u sure ? ciddi misin yane :?!!!
O
os1 ⭐ 19y
sana 2 tane event canavarı resmi koyıyım
-Resim Silinmiş.
yukarıdaki cin tiger mountainin orda çıkıyor
-Resim Silinmiş.
buda kanguru
B
bannedddd ⭐ 19y

Yahu bu sro sitesinde event olarak geçiyor. Öyle bir şey olsa event demezlerdi. Hem yılbaşı zamanına geliyor event süresi zaten ocak 8'de mi ne bitecek bir de üstüne yılbaşı event'i mi yapacaklar o süreden sonra? Mantıklı düşün biraz. Wink
A
Audrey ⭐ 19y

heralde joymax deil gaymax nolcak

6 penguın kestim birinde cıktı o da 30sp Razz
D
DeepdarK ⭐ 19y

bana 30 verdi 😊
S
StillFree ⭐ 19y
edit.
Bu Çorapdan Bana 10 Tane %25 'Lik HP Pot Çıktı! ( Medium )
Z
zebani2059 ⭐ 19y
şş adamı silah zoruyla guilde sokucan sende hahahha Laughing Laughing
T
Tengrİ ⭐ 19y
mauhahaha muhabbet tam makara:D Mr. Green
|
|O²| ⭐ 19y

Yahu bu sro sitesinde event olarak geçiyor. Öyle bir şey olsa event demezlerdi. Hem yılbaşı zamanına geliyor event süresi zaten ocak 8'de mi ne bitecek bir de üstüne yılbaşı event'i mi yapacaklar o süreden sonra? Mantıklı düşün biraz. Wink

YIL bası geldiginde görecez Mr. Green event olabilir ama BEN event demem buna tanıtım derim.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
ya bana daha sadece 27 lvl penguin görmek nasip oldu oda tiheflik yaparken ama bu verdiiniz saatler arasında heryerde çıkıyomu bu yaratıklar???? detective detective detective

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: