Icerige atla
Extraloob

Evcil Hayvanlar & Hayvanlar Bölümü

· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Başlıkdada görüldüğü gibi evcil hayvanlar & hayvanlar bölümü bence güzel olur of topıc bölümünde kişisel görüşüm tabikide sizcede uygunmudur yorumlarınızı bekliyorum.
17 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gereksiz gibime geldi Rolling Eyes
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Okan abi bence çok tatlı olur.
U
Uykucu ⭐ 19y

gereksiz gibime geldi Rolling Eyes

+1965
L
Evcil Hayvanlarını Neyini Paylaşım olarak koyabilirsinki Question
Belki Resmini Çekip koyarsın,onun İçin de bölüm açmaya gerek yok Bence..Digital Fotorafçılık veya Off Topic buna uygun olur ancak..
N
Narqotic ⭐ 19y
gereksiz bencede
J
gereksiz olur yaw.. kimse uğramaz zaten o bölüme..
J
JuNioRKinG OP ⭐ 19y
Anladım öyle diyorsanız öyle olsun Razz
B

gereksiz olur yaw.. kimse uğramaz zaten o bölüme..

Hastalıklı İnsanlar için bi bölüm yapalım onlarla uğraşan olur Mr. Green Twisted Evil
P
pfffffff ⭐ 19y
Neden gereksizki sitede gereksiz bir ton bolum var zaten ac gitsin Mr. Green
T

Neden gereksizki sitede gereksiz bir ton bolum var zaten ac gitsin Mr. Green

valla bende katılıyom bence bu sitede silkroad dısı off topic hariç kalan tum konular gereksiz ve sitenin amacınada aykırı
tabiki soz yonetimin bizimkisi sadece gorus
P
pfffffff ⭐ 19y
Ben olesine yazdim o yaziyi gereksiz olsa acmazdik..Olay artik sadece sro degil global bir site olma yolundayiz tabiki bu sadece sro konularini ele alarak olacak sey degil..
T

Ben olesine yazdim o yaziyi gereksiz olsa acmazdik..Olay artik sadece sro degil global bir site olma yolundayiz tabiki bu sadece sro konularini ele alarak olacak sey degil..

ben kendi gorusumu yazdım sadece ben bu global olma işini suna benzetiyom 2 ayrı firma var birine geliyolar siz ne iş yaparsınız diyolar
1. si ne olsa yaparız far etmez hepsinden az bucuk
2.si ise biz sadece profesyonel oldugumuz işi yaparız
benim tercihim her zmn 2. den yanadır ki sitenin reklamında da silkroad online bilgi paylaşım sitesi diyo yani sro dısında açılan konular bolumler sityi amacından uzaklaştırıyo en azından ben oyle düşünüyom
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yakında üstteki başlıkta değişecek yazın çok büyük değişimler bizi bekliyor Cool
J
Jigsaw ⭐ 19y
Sitede 3 tane hayvanla ilgili konu var biri blenderda parçalanan civciv, diğeri suda boğulan kedi, diğeri de bir at tarafından boynundan sallanan kedi..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sitede 3 tane hayvanla ilgili konu var biri blenderda parçalanan civciv, diğeri suda boğulan kedi, diğeri de bir at tarafından boynundan sallanan kedi..

😈 😁 😄 😆 😜
T

puahhahah linkleri verde hacım bi bakalım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: