Herkese merhaba,
Uzun bir aradan sonra eski dostlarıma merhaba demek istedim,kimler hala buralarda bilemiyorum ama beni tanıyan tanımayan herkese selamlar.Herkesin bayramı mübarek olsun ....
Eskilerden kimler kaldı.... :)
· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Eyvallah Batu. Sana da hayırlı bayramlar.
Okan? 😊
Okan? :)
Okan siteyi Gamebayi'ye sattı. Xanthos Adem abi olur redface
Oooo çok eskilerden bir arkadaş, hoşgeldin hacım iyi bayramlar 🍺
Special thx to Flexinerden buldun nerden aklına geldi de geldin 😊 Nereden baksan 3 yıl olmuştur heralde 🎭
Evet 3 yıl kadar oldu:) Eski günleri özlememek mümkün değil,NWO yla birlikte geçirdiğim sro serüveninin üstüne uzun süre wow oynadım(cataclysm dahil),sonrada rift çıkınca bi arkadaşın gazıyla rift oynadım ama hiçbiri NWO ve sro da geçirdiğim zamanlar kadar zevkli gelmedi tabiki:) Şuan sro ya dönmeyi düşünmüyorum ama oynayan arkadaşlarım var burada ısrar ediyorlar eski grup toplansa belki ara sıra muhabbet için oynardım heralde:)
Yarkan kesmeye gider defalarca yatardık,okan bi guilde kafa tutar savaşa girerdik,thief olur terör estirirdik,en güzelide hotanda bir yere çöker muhabbet ederdik:) ahh ahhhh ne günlerdi bee....:)
Yarkan kesmeye gider defalarca yatardık,okan bi guilde kafa tutar savaşa girerdik,thief olur terör estirirdik,en güzelide hotanda bir yere çöker muhabbet ederdik:) ahh ahhhh ne günlerdi bee....:)
Evet 3 yıl kadar oldu:) Eski günleri özlememek mümkün değil,NWO yla birlikte geçirdiğim sro serüveninin üstüne uzun süre wow oynadım(cataclysm dahil),sonrada rift çıkınca bi arkadaşın gazıyla rift oynadım ama hiçbiri NWO ve sro da geçirdiğim zamanlar kadar zevkli gelmedi tabiki:) Şuan sro ya dönmeyi düşünmüyorum ama oynayan arkadaşlarım var burada ısrar ediyorlar eski grup toplansa belki ara sıra muhabbet için oynardım heralde:)
vayy vay kimleri görüyorum burda hoşgelmişsin, sanada hayırlı bayramlar 😘 🍺
graphic designer :d
iyi forumlar dilerim hacım. 😊

Çok şaşırdım görünce, hoşgeldin penny.
Hoşbulduk;) arada bir girip sohpetin bi zararı dokunmaz hem belki zamanla NWO yuda toplarız:)
Nina Ricci
⭐ 17y
Hoşgeldin penny eskileri görmek güzel 😊

yenilerden kaldık genede selam.
Ben bilirim de seni sen beni bilmezsin 😜
hayırlı bayramlar arkadaşlar 😊
Hoşbulduk arkadaşlar eskilerden hala bazı arkadaşların burda olduğunu görmek güzel demekki silroadın yaptığı bağımlılık bazı iyi şeylerede vesile oluyor:)Oyun eminim çok değişmiştir şuan oynasam hiçbirşey hatırlayamam heralde ama geçirdiğimiz eğlenceli vakitleride asla unutmam:)Hala oyunu oynayıpta sağlam arkadaş çevresi yapmış arkadaşlar bunun değerini bilsin,kim derdiki 2006-2007 de birlikte oyun oynadığım arkadaşlarım hala benim adımı hatırlayacak hala aynı sıcaklıkla hoşgeldin diyecek:)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap