Beyler Bu kız zamanında beni aldatmıştı aradan baya zaman geçti o zmnlar gezdiği tozdugu şimdi kardeşim dediği çocukla çıkmaya başlamış bunun twitter ı elimde sizce nasıl intikam alabilirim.
Not : Kızı unutalı çok oldu hiç bi sevgi veya ilgi duymuyorum amacım sadece eğlenmek 😏 Aklınıza eğlenceli birşey gelirse yazarsanız sevinirim 🍺
Eski Sevgiliden intikam
· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
"Dün gece için sağolun çocuklar <3 :* @person1 , @person2."
yatakta boğayla bile başa çıkabilirim
Yaralı style"Not : Kızı unutalı çok oldu hiç bi sevgi veya ilgi duymuyorum amacım sadece eğlenmek 😏 Aklınıza eğlenceli birşey gelirse yazarsanız sevinirim 🍺 "
Unuttuysan neden böyle bişey yapma ihtiyacı duyuyorsun çok çocukca bence geçmişinde ne yapmış olursa olsun 😊
Unuttuysan neden böyle bişey yapma ihtiyacı duyuyorsun çok çocukca bence geçmişinde ne yapmış olursa olsun 😊
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
verdim şukunu 🤘
yatakta boğayla bile başa çıkabilirim
verdim şukunu 🤘
Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ohh fenaa 😈
"Dün gece için sağolun çocuklar <3 :* @person1 , @person2."
Ohh fenaa 😈
Boş işler kardeş, intikam aptallıktır.

Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
intikam soğuk yenen bir yemektir
Boş işler kardeş, intikam aptallıktır.
intikam soğuk yenen bir yemektir
Yaralı styleValla moruk bana kalırsa boşver. Cidden seni aldatan birisi için gram değmez.

Haklısınız kardeşler bi kaşar için zaman harcamaya bile değmez
Ne zaman harcıyorsun sanki hacı gram keyif alacaksan yap gitsin dinleme kimseyi
Çocukla yat
Special thx to FlexiÇocukla yat
🤝
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
dsabjfkdsşdsf
Çocukla yat
dsabjfkdsşdsf
şimdi de sen gezip toz kardeşim de knk
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
🤙 🤙 🤘
Çocukla yat
🤙 🤙 🤘
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Eski model modifiye - Eski araçlar uzerine Eski Metin2'yi Özledinmi? | 1-99 | 2008-2010 Tarzı Oyun Yapısı | Eski Tarz Görevler! | Zor-Emek | Bu Oyunu Kaçırma! SATILIK ESKİ ACCOUNT GİZLİ YANİTLİ 150 ADET MEVCUTTUR WTS 121 Wiz-Bard (109 Lw Eski Kuş) 131 Lv Spear Nuker Page 3 / 96 Lv Spear Nuker 5/5 Eski Flag