Icerige atla
Extraloob

Eski artı basma bugu Soru lütfen bakın

· 12 Yanıt · 5.9K görüntüleme
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Eski artı basma bugu ile basılan silahları Joymax sildimi yoksa sıfırladımı ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. legend silahıma yeni bugda artı denicem ama çekiniyorum.
12 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
Rev6 yayınlamış sanırım. Geç olmadan yap kapatırlar 🍺
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Rev6 yayınlamış sanırım. Geç olmadan yap kapatırlar 🍺

Eski bugda basanların silahlarına neler oldu onu öğrenmem lazım yoksa mısır silah 7-8 bil üstüne ona artı basmak ayrı bir dert üstüne 50-100m luk stone larla mavi basmak ayrı bir dert. Legend silahta riske girmeye değermi bilmiyorum.
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Upp yokmu eski bugdan yararlanıp silah basan. Ne oldu silahlara daha sonra
The47
The47 ⭐ 18y
eski bugda +12 +15 falan bastılar joymax onları sildi işi abartmayıp +7 de bırakanlara kimse bişe yapmadı nerden anlıcak adamlar zaten <.<
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Êski buglarda iyiymiş, Keşke oynasaydım o zamanlarda 😊 +15 basıp parçalar bi kasa B adv stok yapardım 😄
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
eski bugda +12 +15 falan bastılar joymax onları sildi işi abartmayıp +7 de bırakanlara kimse bişe yapmadı nerden anlıcak adamlar zaten <.<

O zaman genel olarak kimin nasıl artı bastığını bulamazlar abartmadıkça.
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Eski artı basma bugının topiğini arattım ama bulamadım o topiği okumak isterdim aslında. Varmı bulabilecek olan.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Demn okudum bi arayım bakayım gene bulabilcem mi 😊
Edit buldum:
viewtopic.php?f=13&t=189730

+Basma bunun neresinde diyosan Lucky 4 dresi 25 kere çıkar sat tak yaparak blue bugu yapıyosun lcuky %100 oluyo ve yanmadan +17 basıyosun.
I
IorıYAGAMI OP ⭐ 19y
Demn okudum bi arayım bakayım gene bulabilcem mi 😊
Edit buldum:
viewtopic.php?f=13&t=189730

+Basma bunun neresinde diyosan Lucky 4 dresi 25 kere çıkar sat tak yaparak blue bugu yapıyosun lcuky %100 oluyo ve yanmadan +17 basıyosun.

Evet ama aradığımı bulamadım artı basılan silahlar ne oldu sadece göze batanları mı sildiler ki
Collapse
Collapse ⭐ 16y
O konuda şöle yazıyo, abartmayıp +7 basanların silahları ellerinde kaldı +12 +13 üzeri +lı silahlar silindi yazıyo. Demekki +3 +5 basarsak silkroad anlayamaz.
K
kralyoh ⭐ 17y
Benim hatırladgm roll back oldu xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: