Flexi OP ⭐ 14y 8 yil once (düzenlendi) #1 Yorum sizin."Küfür içerir."1769344323080677 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
ExcI ⭐ 10y 8 yil once #2 Cep telefonu şirketinin propagandası Teknoloji pazarlıyor. Şaşırtmaçlı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi OP ⭐ 14y 8 yil once #3 Ben seni sürekli olarak anlamıyorumalkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 8 yil once #4 bir şey reklamıydı bu ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi OP ⭐ 14y 8 yil once #5 bir şey reklamıydı bu yaeekd1 Bilgim yok geçekten. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Maynard ⭐ 14y 8 yil once #6 reklam kokan hareketler.. 😆 .net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RanstaMonsta ⭐ 10y 8 yil once #7 2:50' de iddaa sitesinin reklamı yapılıyor.Bu da aynı adamın bir başka videosu buyrun 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
ExcI ⭐ 10y 8 yil once (düzenlendi) #8 idda yı bende çok iyi oynuyordum makina gibi kazanıyordum ama benim emek anlayışıma aşırı ters kalbimi ağrıtıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil