Icerige atla
Extraloob

Erzurumda Sabah Ezanında Gökyüzünde Beliren 2 Göz !

· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme
0
0live OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar söylendiğine göre bu gözler ezan başlayınca çıkıyomuş ve bitince kayboluyomuş. İŞte videosu :

http://www.vidivodo.com/150642/yuce-yaradan

40. saniye'den sonra dikkatle izleyiniz..
18 Yanıt
S
1 Yıllık Felan Olması Lazım. Çok İlgimi Çekmişti İlk baktıgımda...
P
Poker Face ⭐ 19y
way be
B
Black Rain ⭐ 19y
başlığı görür görmez tüylrim diken diken oldu yaa 😢
A
Adith ⭐ 18y
başlığı görür görmez tüylrim diken diken oldu yaa 😢
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Ya Ezan Sani bana dısardan sonradan verilmiş gibi geldi ve göz dikkat ederiseniz önceden telefon kamerası olduğu için kötü çekiyo ama bir anda kamera güzel cekiyo bana biraz fake gibi geldi ama yüce yarabbim BÜYÜKTÜR:..
C
ChrsNYC ⭐ 18y
one la 🙏
ürktüm 🤔
S
SERE ⭐ 19y
%100 fake

birisinin bunun olacağını bilmesi laızmki sabah ezanı okunurken kalkıp gereksizce gökyüzünü çekmiş

ayrıca gözler fake...
B
Evet acayip ama ezan sesi sonradan eklenmiş gibi.
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Yalan gerceginde ezan yok.
D
dR.NooB ⭐ 19y
Bir Erzurumlu olarak bu videoyu biliyorum 😈 İlk dinlediğimde ezan sesi sonradan eklenmiş gibime geldi.Gözler konusnda bişey diyemeceğim. Erzurum'un Tekman ilçesinde sabah ezanına doğru belirmiş gökyüzünde..rivayet öyle gözle görmediğim için inanamıyorum. 😄
D
DaWixed ⭐ 19y
"Göz" olarak gözüken bulutların rüzgar yönüyle çeşitli şekilleri bürünmesi sonucu olmustur.
Bunlar sık sık oluyor.Bazen baktığımızda bir araba,kuş vb... görebilmemiz mümkündür...
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Video sahte bile olsa tüylerimi diken diken etmeye yetti...
W
"Göz" olarak gözüken bulutların rüzgar yönüyle çeşitli şekilleri bürünmesi sonucu olmustur.
Bunlar sık sık oluyor.Bazen baktığımızda bir araba,kuş vb... görebilmemiz mümkündür...

Burda bilimsel bi yaklaşıma gerek yok.Manasız olur ; Yani yok rüzgar yönüyle çeşitli şekillermişde felanda filanda.Rüzgarın sayesinde çift tarafta göz'e benzer şekiller oluşacak , göz bebekleride belirgin olucak yok daa neler ...

Ps: ürpeldim dien arkadaşlar ezanın etkisi çok büyük bu tüğlerin diken diken olması olayında ve bu video'ya sonrandan ezan sesi ekleyen arkadaşlarda bunu bilio ve bu yüzden ekliyo ☕
M
Midbroke ⭐ 18y
Burda da havada kütahya porselen yazıyor .
H
HellBoys ⭐ 19y
ewet fake falan değil ama ezan sesi soradan eklenmiş o kadar tamamen rüzgar yüzünden
T
TitusPullo ⭐ 19y
Burda da havada kütahya porselen yazıyor .

haha güldürdün...

İlginç bir video gerçekten. Söz konusu olan olay gerçek ise bi hayli şaşırtıcı.
Q
Quincey ⭐ 18y
gerçekten çok ilgimi çekti çok ilginç gerçek mi ki 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: