Arkadaşlar ben silkroada başlamak istiyorum. ( Çevremdekilerin tavsiyesi ile ) Yalnız oyunu kurarken %89 da kaldı ve "Patching has not finished. Please try again. [Error Code(4)]" hatasını verdi. Bunu nasıl düzeltebilirim. Yardım edenler Allah(C.C) razı olsun.
Error Code 4
· 6 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
öncelikle oyunu düzgünce indirin, http://www.silkroadonline.net sitesinden çekebilirsiniz.
Nerden çekebilrim karrdeş girdim baktım siteye
üye olun client istemci indir diyor ona tıklayın sayfa açılacak dilediğiniz yerden seçip indirin.
Kardeş üye oldum. Sol taraftaki yüklemelere tıkladım. Oradan "Tam iştemci for Legend Ⅵ : Forgotten World - The Mystery of Talisman(Ver. 1.281)" yazan yeri yani ordaki resme tıkladım hemen aşağısındaki. İndirdim onu. Böyle bir şey geldi masaüstüne
"SRO_L6_Full_Client_Downloader" buna tıkladım işte welcom falan dedi. Sonra nereye yüklüceğim geldi C den Program Files sonra Silkroad diye klasör yaptım. Onun içine yüklettim. Daha doğrusu yükletemedim. Çünkü tamam dediğimde hep " 0%/100%" yani anlıcağın hep 0%. Şimdi ben nerede hata yapıyorum ? Yardımcı Olursan Çok Sevinirim !
"SRO_L6_Full_Client_Downloader" buna tıkladım işte welcom falan dedi. Sonra nereye yüklüceğim geldi C den Program Files sonra Silkroad diye klasör yaptım. Onun içine yüklettim. Daha doğrusu yükletemedim. Çünkü tamam dediğimde hep " 0%/100%" yani anlıcağın hep 0%. Şimdi ben nerede hata yapıyorum ? Yardımcı Olursan Çok Sevinirim !
neyse kardeş doluyor yinede saol 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap