Icerige atla
Extraloob

Erkek kısa veya orta boy saç modeli ?

· 17 Yanıt · 2.7K görüntüleme
S
SLauGHTeR' OP ⭐ 18y
Arkadaşlar özel bir düğün için kısa veya orta boy saç modeli arıyorum.Genetik oldugundan dolayı alnım geniş ona göre yardımlarınızı bekliyorum 😜
17 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kafa yapısında sorun varsa en temiz iş 2 yöntemi vardır ; 1. saçları uzun tutacaksın dalgalı karışık olacak 2. modelse kısacaık 3 numara yapacaksın sakallarıda salacaksın.
S
Stormer ⭐ 18y
bu resimdeki senmisin o.O
A
Avasin ⭐ 17y
kafa yapısında sorun varsa en temiz iş 2 yöntemi vardır ; 1. saçları uzun tutacaksın dalgalı karışık olacak 2. modelse kısacaık 3 numara yapacaksın sakallarıda salacaksın.

aynen. 😊 👍
J
Journalist ⭐ 19y
Al benim imzayı götür kuaföre yapsın 😁
S
SLauGHTeR' OP ⭐ 18y

bakıcaz bişeyler, bu arada teşekkürler.
bu resimdeki senmisin o.O

evt 😈
Al benim imzayı götür kuaföre yapsın 😁

😆 😁
A
bence saç modeLinden önce aciLen bi saç stiLini(tarz) değişikLiği yapmaLısın .. (: önLeri yana yatırıp yada üçgen şekLinde dikip arkaLarıda düzLeştiriciyle dikebiLirsin, yok dikmicm diyosan 3 numara rulez 😎
M
Metover ⭐ 18y
Sakın!! Dikme yapma alnım açık diyorsun zaten beyin köküne göstermeye gerek yok ^.^
Apaçi gibi deneme bile en iyisi uzat saçları 👍
A
aL benimkiLerde sana örnek oLsun en kraLı yana yatırmak 😜 😆 😁

S
SLauGHTeR' OP ⭐ 18y
ilginiz için teşekkürler bakıcaz bişeyler artık 😜
.NET
.NET ⭐ 19y
Sakın!! Dikme yapma alnım açık diyorsun zaten beyin köküne göstermeye gerek yok ^.^
Apaçi gibi deneme bile en iyisi uzat saçları 👍

uzun saçın karizması asla değişmez 🤘 ve uzun saçın yakışmadığı tip nadir rastladım. sana da gider diye düşünmekteyim
[F New]Solo Gitarist
J
JetHomme ⭐ 19y
Hacım tahminimce saçların çok seyrek. o yüzden diktiğinde bile wax,jöle,spray vursan bile çok uzun süre durmaz. o yüzden yana yatırmayı dene. Sana yakışacaktır. 😘
E
eLempTRa ⭐ 18y
Git kızlara sor bence 😄 nede olsa onların gözüne hitap etmeye çalışıyorsun 😄
S
SLauGHTeR' OP ⭐ 18y
Hacım tahminimce saçların çok seyrek. o yüzden diktiğinde bile wax,jöle,spray vursan bile çok uzun süre durmaz. o yüzden yana yatırmayı dene. Sana yakışacaktır. 😘

cok degil yawsss normal sadece alın acık o beni rahatsız ediyor 🙄
J
JetHomme ⭐ 19y
Olmadı son çare gidersin bir Kuaföre Bana uygun bir şekil yap dersin adam en uygununu sana yapar. 😉
E
EmmaW ⭐ 19y
konu ile alakasız kalacakta kocaelindemi oturuyorsun bu tip yabancı gelmiyor bana 😆
S
SLauGHTeR' OP ⭐ 18y
konu ile alakasız kalacakta kocaelindemi oturuyorsun bu tip yabancı gelmiyor bana 😆

hayır ist/kartal.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: