Arkadaşlar özel bir düğün için kısa veya orta boy saç modeli arıyorum.Genetik oldugundan dolayı alnım geniş ona göre yardımlarınızı bekliyorum 😜
Erkek kısa veya orta boy saç modeli ?
· 17 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
kafa yapısında sorun varsa en temiz iş 2 yöntemi vardır ; 1. saçları uzun tutacaksın dalgalı karışık olacak 2. modelse kısacaık 3 numara yapacaksın sakallarıda salacaksın.
bu resimdeki senmisin o.O
kafa yapısında sorun varsa en temiz iş 2 yöntemi vardır ; 1. saçları uzun tutacaksın dalgalı karışık olacak 2. modelse kısacaık 3 numara yapacaksın sakallarıda salacaksın.
aynen. 😊 👍

J
Journalist
⭐ 19y
Al benim imzayı götür kuaföre yapsın 😁
bakıcaz bişeyler, bu arada teşekkürler.
bu resimdeki senmisin o.O
evt 😈
Al benim imzayı götür kuaföre yapsın 😁
😆 😁
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
bence saç modeLinden önce aciLen bi saç stiLini(tarz) değişikLiği yapmaLısın .. (: önLeri yana yatırıp yada üçgen şekLinde dikip arkaLarıda düzLeştiriciyle dikebiLirsin, yok dikmicm diyosan 3 numara rulez 😎
Sakın!! Dikme yapma alnım açık diyorsun zaten beyin köküne göstermeye gerek yok ^.^
Apaçi gibi deneme bile en iyisi uzat saçları 👍
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
ilginiz için teşekkürler bakıcaz bişeyler artık 😜
Sakın!! Dikme yapma alnım açık diyorsun zaten beyin köküne göstermeye gerek yok ^.^
uzun saçın karizması asla değişmez 🤘 ve uzun saçın yakışmadığı tip nadir rastladım. sana da gider diye düşünmekteyim
[F New]Solo Gitarist
Hacım tahminimce saçların çok seyrek. o yüzden diktiğinde bile wax,jöle,spray vursan bile çok uzun süre durmaz. o yüzden yana yatırmayı dene. Sana yakışacaktır. 😘
Git kızlara sor bence 😄 nede olsa onların gözüne hitap etmeye çalışıyorsun 😄
Hacım tahminimce saçların çok seyrek. o yüzden diktiğinde bile wax,jöle,spray vursan bile çok uzun süre durmaz. o yüzden yana yatırmayı dene. Sana yakışacaktır. 😘
cok degil yawsss normal sadece alın acık o beni rahatsız ediyor 🙄
Olmadı son çare gidersin bir Kuaföre Bana uygun bir şekil yap dersin adam en uygununu sana yapar. 😉
konu ile alakasız kalacakta kocaelindemi oturuyorsun bu tip yabancı gelmiyor bana 😆
konu ile alakasız kalacakta kocaelindemi oturuyorsun bu tip yabancı gelmiyor bana 😆
hayır ist/kartal.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap