[Equalibrium]
Guildimiz Level 4 Olmustur...
Guildimize girmek isteyen (+42)ler HoLyDraG0n(ben) veya aRuZeDraG0n(ALY_) veya bLinDraG0n a pm ile ulasabilir....
Saygılarımla....
Guild Hakkında Ek Bilgiler
Union
1)FaTaL - LvL 5
2)M3T4L_G34R - LvL 5
3)Equalibrium - LvL 4
4)DivineAngels - LvL 5
5)Vikings - LvL 4
6)EliteTraders - LvL 4
7)Ruler_of - LvL 4
8)NightMare - LvL 4
[Equalibrium] - Level 4 <3 <3 <3
· 29 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Arrow [Equalibrium]
Hayırlı olsun.
Anlamı nedir? Rolling Eyes
Anlamı nedir? Rolling Eyes
Duygusuz, Hicbirseyi hissetmemek anlamında Wink
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ne kadar güzel bi anlamı varmış insanın içi sevgiyle oyun aşkıyla doluyo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ne kadar güzel bi anlamı varmış insanın içi sevgiyle oyun aşkıyla doluyo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Twisted Evil Mr. Green Laughing
M
Mr. ProfessoR
⭐ 19y
O reklamda yapmışsın Mehmet 😊
Bana da pm atın ha Razz Serverın en iyi guildi olacaz inşallah...
Bana da pm atın ha Razz Serverın en iyi guildi olacaz inşallah...
Arkadaşlar level sınırlaması varmı die pm atmayın şuanlık level sınırlaması yoktur...
Adam gibi adam olsun yeter!!!
Adam gibi adam olsun yeter!!!
bende gelicem inş ama OoNeverMoreoO benim zayıflar 5 taneydi ya 6 oldu Laughing Mr. Green Sad yani anlican 2 hafta oyundan uzak kalıcam ondan sonra rüzgar gibi dönücem
_
_BordoBereli_
⭐ 19y
Server??
Hybird beni pek sarmadı xD
Yenı char actım ama tabikide aqualibriumdayım yine
Karakterin ismi HoLyDraG0n
Yenı char actım ama tabikide aqualibriumdayım yine
Karakterin ismi HoLyDraG0n
Arkadaslar Para Sorunumuz Yok ama Gp sorunumuz var xD
Kalıcı Elemanlar Aranıyor
Kalıcı Elemanlar Aranıyor
U
UrbanChaos
⭐ 19y
Guildimiz Lv 3 Olmustur + 30 Aktif Arkadaslar Alıncaktır Bilginize
eyer bana pm atarsanız ben lv ayrımı pek yapmıom alarım alayını headbang2ft9
H
heretic1503
⭐ 19y
Daha kendi guildinin anlamını bilmiyor adamlar.Equalibrium denge,denge kuramı demek.Ne duygusuzu Laughing Laughing kafanıza göre anlam mı yüklüyorsunuz ^^
Daha kendi guildinin anlamını bilmiyor adamlar.Equalibrium denge,denge kuramı demek.Ne duygusuzu Laughing Laughing kafanıza göre anlam mı yüklüyorsunuz ^^
Eğer biraz düşünerek yazsan bunları yazmazdın Laughing
Biz filmden esinlenerek yaptık ve oradaki ırkın durumunu göze alarak bu ismi koyduk Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Bidaha neyin ne olduğunu bilmeden konuşma headbang2ft9
bende yeni başladım ezüüz daha şu botta sorun olmasa kasıcam ama elle bir günde anca 20 oldum alırsanız sevinirm Embarassed Embarassed hmm
Nick=WildRunneR ayım bile var Mr. Green
Nick=WildRunneR ayım bile var Mr. Green
Tmm da online deilsin bi zamet giriver Wink
bol bol dc yiyorum sonra girmek zor oluyo bu akşam birşey var beni Pc de botta çaılşmıo iki gündür Allah Allah Rolling Eyes Confused Confused
bol bol dc yiyorum sonra girmek zor oluyo bu akşam birşey var beni Pc de botta çaılşmıo iki gündür Allah Allah Rolling Eyes Confused Confused
Girdğinde Friend Liste ekleyiver HoLyDraG0n
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
113 Level Wizard-Cleric + 111 Level + 111 Level 2x 132 Level Spear Nuker -- 1x 131 Level Hibrit Bow -- 1x 130 Level Wiz/Bard Pasifik- M2 * 1 LEVEL BAŞLANGIÇ 105 LEVEL BİTİŞ * BETALI - Level Hesaplayıcı // Kaç Saatte Level Atlayacağınızı Hesapla Demeterde Satılık 68 Level Nuker ve 68 Level Cleric VIP/Premium