Icerige atla
Extraloob

Enpara - Hediye

· 5 Yanıt · 18K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar Enpara.com`dan gerçekten memnundum birde hediye göndermeleri gerçekten hoş bi durum . Bazı müşterilerine Çikolata , Kumbara,Flash Disk gibi hediyeler göndermekte . Bana gelen hediye ise 8 GB Toshiba Flash Disk tasarımı gerçekten çok iyi . fakat enparanın bu hediye olayını duyan bir çok müşterileri telefon yağmuruna tutmuş 😊 bizde izteriz gibisinden :)
Hediyeden Görüntüler :

[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
5 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
2 yildir her ay duzenli kullaniyorum , hatta arkadasimin ve ailemin kartlarini da aylik olarak kullaniyorum bize hic bir sey yok 💀

Gerci dert degil iki yildir iyi kar ettim kampanyalariyla 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Güzelmiş. "En çok kullanan müşterilerimizden" derken nedir kıstas? Ne kadar çok kullanıyorsun 😊
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
2 yildir her ay duzenli kullaniyorum , hatta arkadasimin ve ailemin kartlarini da aylik olarak kullaniyorum bize hic bir sey yok 💀

Gerci dert degil iki yildir iyi kar ettim kampanyalariyla :)

Gerçekten bende çok kar ettim özellikle para transferlerinde ve diğer atmlerden ücretsiz çekim olayı mükemmel (Ayda 1 Defa Şuanlık)

Güzelmiş. "En çok kullanan müşterilerimizden" derken nedir kıstas? Ne kadar çok kullanıyorsun :)

Hacım günlük kullanıyorum kartı , paramı burda tuttuğum için birde günlük faize koyunca 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Temet Nosce
Ben 2 yıldır kullanıyorum hatrı sayılır miktar para girdi çıktı ama 8GB lık usb ye bizi layık görmediler demekki 🤣

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: