Icerige atla
Extraloob

ENGELLERİ KALDIRALIM

· 21 Yanıt · 2.5K görüntüleme
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Şu anda Show TV de Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmada özel bir gece yapıyorlar. Bu gece sayesinde engelli arkadaşlarımızın engellerini kaldırıyoruz .Lütfen DESTEK yazıp 5633'e mesaj yollayın.Her Sms 5 Tl değerindedir.Şu ana kadar 2 kampanyada 8 Milyon Türk Lirası değerinde yardım toplanmış.Bu programdada bir bu kadar bağış toplayalım lütfen.Unutmayalım ki hepimiz engelli olma potansiyelini barındırıyoruz fiziksel veya zihinsel. Hepinizin yardımı sayesinde birçok engelli insanın hayatı kurtulacak.

DESTEK yaz 5633'e yolla!
21 Yanıt
K
Kitty ⭐ 16y
Hemenn 😊 😊
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Hemenn 😊 :)

🍺
K
Kitty ⭐ 16y
Istediğiniz işlem su anda gerçekleştirilemiyor diye bi mesaj aldım başka alan var mı :sss
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Istediğiniz işlem su anda gerçekleştirilemiyor diye bi mesaj aldım başka alan var mı :sss

Bir daha dene istersen sistem yoğun ondandır.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
/1 gün global ❤️
Special thx to Flexi
L
Lordzek OP ⭐ 16y
/1 gün global ❤️

Çok iyi oldu teşekkürler ❤️
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
/1 gün global ❤️

Çok iyi oldu teşekkürler ❤️

😘 🍺
Special thx to Flexi
L
Lordzek OP ⭐ 16y
İlgi çok az arkadaşlar lütfen duyarlı olalım
The47
The47 ⭐ 18y
Gönderildi.
Apprehension
allah yardımcıları olsun ❤️
D
Doma$no ⭐ 18y
Herkes engeli adayıdır. Yarın ne olacağı belli olmaz fakat ben böyle şeylere halkın değilde yüksek kesimlerin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Paranın nereye gittiği BENCE belirsiz..
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Herkes engeli adayıdır. Yarın ne olacağı belli olmaz fakat ben böyle şeylere halkın değilde yüksek kesimlerin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Paranın nereye gittiği BENCE belirsiz..

Bunuda belirtti Acun.Dünyanın en büyük para yönlendirme firmasıyla çalışıyorlarmış. Bu firma giren çıkan her kuruşu takip edip uygun yerlere gönderilmesini sağlıyorlarmuş.Ayrıca bu kadar büyük bir organizasyonda para sızdırma gibi bir olayın olacağını sanmıyorum sonuçta Acun'un bankasında 53 milyon Türk Lirası parası varmış ne kadar o parayı harcayamasada.Harcayamamasının sebebi eşinin boşanmak için açtığı davada tazminat olarak servetinin yarısını istemesidir.
K
Kitty ⭐ 16y
Lütfen saçmalamayın böyle bir şeyi dünya üzerindeki hiç bir varlık yapamaz
L
Lordzek OP ⭐ 16y
Filli boyanın müdürü avrat seside güzeldi 100binlira verdi xD

🤝
_
_UmuT_ ⭐ 18y

deniz feneri falanmı sandın bunu kardeŞşŞş..
T
TheRinG ⭐ 16y
Çok Güzel Bir Etkinlik Takipteyim:(
D
Doma$no ⭐ 18y

deniz feneri falanmı sandın bunu kardeŞşŞş..

Burada konusu açılacak şey değil ama, Acun da iktidar partisinin il milletvekilinin akrabası. Nedense ondan sonra kendisi tanındı...
C
Bende izliyorum şuanda 😊 Cem Yılmaz'da tel. bağlandı 100 bin lira verdi nese:
L
Bende Kendi Serverımda arkadaşlarım ve ben Engellilerimize Destek Çıktık. ares
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: