Icerige atla
Extraloob

En Sıcak Oyun Kahramanları

· 22 Yanıt · 5.3K görüntüleme
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
Oyun programcıları hep daha çok sivrilmek isterler - daha uzun bölümler, görkemli patlamalar ve kahramanların kıyafetlerinden tasarruf...

FPS, savaş veya yarış oyunu olması fark etmez - dişi karakterlerdeki trend gittikçe daha çok "oyun arkadaşı" tarafına yöneliyor. Donanımların sürekli yükselmekte olan performansı daha gerçekçi (dişi) kahramanların geliştirilmesine imkân tanıyor ve oyun geliştiricileri de bu fırsatı kaçırmıyorlar.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
U
Uykucu ⭐ 19y
Resimleri Kontrol Eder Misin
E
Exqusei ⭐ 19y
Mr. Green resimler çok manyang mucX
P
Poker Face ⭐ 19y
resimler gözükmüyo sadece resim yazıyo
E
Exqusei ⭐ 19y
valla bende gene gözükmüyo santam
T
bu onu altındaki hiç bir resim başarıyla goruntulenememiştir malesef Rolling Eyes
merak ettim bi kez daha yukleyin lutfen
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Özür Dilerim resimleri tekrar kontrol ediyim... extraokk
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
İnş. şimdi düzelmiştir... Rolling Eyes
U
Uykucu ⭐ 19y
yine çıkmadı
R
Remi ⭐ 19y
bende hala Resim yazıyor mlsf Sad
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y

bende hala Resim yazıyor mlsf Sad

bende gözüküyo ama tekrar bakıyım... Embarassed
R
Remi ⭐ 19y
şimdi oldu tşkler güzel resimler Twisted Evil
T
bende canibal ın koydukları gozukuyoancak dangerın koydukları hala gozukmuyo
lara crofttan daha guzel amam cevherler varmış Twisted Evil
S
SonSAHNE ⭐ 19y
Prince of Persia da iri göğüslü mavi gözlü bi hatun vardıda adını hatırlayamadım ihanet felan ediyodu ama uslu akıllı bi ev hanımıymış meğersem Very Happy bizim kaderimizin kötü olduğunu bildiği için bizi kaleden kovmaya çalışıyormuş vs. vs. Twisted Evil
R
Rapche ⭐ 19y

Prince of Persia da iri göğüslü mavi gözlü bi hatun vardıda adını hatırlayamadım ihanet felan ediyodu ama uslu akıllı bi ev hanımıymış meğersem Very Happy bizim kaderimizin kötü olduğunu bildiği için bizi kaleden kovmaya çalışıyormuş vs. vs. Twisted Evil

Evet hocam o dediğin kadın ben Kaelina diye hatırlıyorum ama neyse işte o geleceği görebiliyo zaten POP-WW'i water sword'u alıp bitirdiysen anlarsın Prince'in ülkesine saldırdıklarını falan görüyo şimdi bunları yazarken gaza geldim tekrar oynasam diye ya Very Happy
R
RoyalFlush ⭐ 19y
güzeller maşallah 😊
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Evet hocam o dediğin kadın ben Kaelina diye hatırlıyorum ama neyse işte o geleceği görebiliyo zaten POP-WW'i water sword'u alıp bitirdiysen anlarsın Prince'in ülkesine saldırdıklarını falan görüyo şimdi bunları yazarken gaza geldim tekrar oynasam diye ya Very Happy

Warrior within de water sword almadım o yüzden o hatunuda öldürmek istemedim. Hatunda baya sağlamdı son anda öldürüyodu beni. Sonra Two Thrones a başladım orada anladım olayları Very Happy Ben Vezir Çok güçlüdür ah nası öldürcez diye korkmaya başlamıştım ki en kolay yaratıkda oymuş Razz Twisted Evil
_
saol extraokk
R
Rapche ⭐ 19y

Warrior within de water sword almadım o yüzden o hatunuda öldürmek istemedim. Hatunda baya sağlamdı son anda öldürüyodu beni. Sonra Two Thrones a başladım orada anladım olayları Very Happy Ben Vezir Çok güçlüdür ah nası öldürcez diye korkmaya başlamıştım ki en kolay yaratıkda oymuş Razz Twisted Evil

Hocam madem POP serisini oynayıp sevmişsin sana Tomb Raider Anniversary oyununu şiddetle tavsiye ederim ben daha yeni bitirdim inanki POP'dan daha çok zevk aldım bu oyunda zaten POP gibi hoplamalı zıplamalı bulmacalı bişi harika yapmışlar tek fark Prince kılıç ustası Lara Croft silah kullanıyo eğer istersen kendim indirdiğim yerin linklerini veriyim sana indir şimdi UnderWorld diye bi versiyonu çıkıcakmış onuda sabırsızlıkla bekliyorum Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: