Cidden harika bir video sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.
En İyi Silkroad Videosu
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
uu bu video çok eski 2006'nın en iyisi olabilir ama 2011'in yanından bile geçemez naptın hacım makara:
360p ne kadar güzel olabilir yahu 😜

izlemiştim bunu 😊 müziği sanki aşk hikayesini anlatıyor tarzında 😊
Güzel genede 😁
isu terör estiriyodu o zamanalr ^^
Goruntu kotu ama bence en guzel vıdeolardan bırı.. sonucta konu olsun dusunceler olsun coksuper resmen kısa film
eski günleri daha çok arıyacaz 😄
D
DeadSpirit
⭐ 19y
bu videoyu çoook önce daha silkroad a ilk başladığım zamanlar izlemiştim görüntü bundan daha güzeldi sanırım bu kopya çok güzel bi vidyo yaklaşık 10 kere fln izlemiştim zamanında o zamanlar 40 üstü bi char kraldı benim gözümde 😁
bu videoyu çoook önce daha silkroad a ilk başladığım zamanlar izlemiştim görüntü bundan daha güzeldi sanırım bu kopya çok güzel bi vidyo yaklaşık 10 kere fln izlemiştim zamanında o zamanlar 40 üstü bi char kraldı benim gözümde 😁
🤝
Oyunun gerçekten zevki olduğu zamanlardan bir video. Hiç unutmam Xianda ilk charımın adı : ultrAslan ' dı. Blader dı. fire cold heuksal bicheon pacheon ne bulduysam açmıştım. 43 leveldim. Her hafta pazar günü Bütün Türkler trade çekerdik. Yabancılar thief olurlardı. Ne eğlenirdik. Babam gelirdi izlerdi o ne lan birsürü öküz deve felan diye. Aghhh aghh..
Special thx to Flexi X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Ahh eski günler ..
whiteangel hüzünlendım muzıkten mı yoksa eskıyı ozledıgımdenmı bılemedım liseyi asar kafede caktırmadan oynamaya calısırdık 😢
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap