Bu konu tamamen basit bir programdır... Sadece sizlerin görebileceği görüntü değişiklikleri yapabilirsiniz...
ÇıkabiLecek arızaLarda sorumLuLuk kabuL etmiyoruz...
Buradan İndir
Programı indirdikten sonra Silkroad klasöründeki media.pk2 dosyasını bir yere kopyalayın.. {yedek kalacak}
Yedeği aldıktan sonra xvi32.exe programi açıyoruz,
Üstten File/Open seçiyoruz ve Silkroad klasörüne yönelip, media.pk2 isimli dosyayı tıklayıp open a tıklıyoruz...
Sonra tekrar üstteki menüden Search / Replace tıklıyoruz,
Kutucukları Resimdeki gibi ayarlayin ...
-Resim Silinmiş.
örneğin
clothes_0x >>>> clothes_09
yaptığınız zaman x degree garmentleriniz 9 degree garmentlere dönüşecektir... aşağıda çeşitli itemlerin kodlarını görebileceksiniz...
yaptıktan sonra replace aLL a tıklıyorsunuz.. çıkarken de dosyayı kaydetmeyi unutmayın...
Bunları yaparken oyunun açık olmamasına ve dosyanın yedeğini almayı ihmal etmeyin...
clothes_09 >>> Garment
heavy_09 >>> Armor
light_09 >>>> Protector
Shield_0x >>>> Kalkan yani shield
bow_0x >>>> Bow
sword_0X >>> Sword
blade_0x -->blade_0* {Blade ve glavie için aynı kodu kullanabilirsiniz}
....
En İyi Pk2 Yapma ...! İçerde
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
saol ama extraokk
daha önce verilmişti :?!!!
saol ya bende bunu arıyordum extrabeer
saol ama extraokk
linkini göster ki arkadaş verilmniş olduğunu görsün hangisi güzelse bizde onu sabit topic yapalım ayrıca bir eleştiri yorum yaparken konuya komple hakim olun ve çözümünü de yazın bu verilmişti ile cevap olmaz canımcım ok Wink
saol ama extraokk
linkini göster ki arkadaş verilmniş olduğunu görsün hangisi güzelse bizde onu sabit topic yapalım ayrıca bir eleştiri yorum yaparken konuya komple hakim olun ve çözümünü de yazın bu verilmişti ile cevap olmaz canımcım ok Wink
yani bu eline saglik konuyu sabitliyom mu demek ? Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel
⭐ 19y
şimdi benim elimde moon glave avr pk yapıncada 9deg moon olcakmı?
N
NephilimAngel
⭐ 19y
garmnet için clothes_9 zu glave için blade0xmi yhoqsa blade0 olanımı yapıcam :S
N
NephilimAngel
⭐ 19y
elindeki yanlis digilsem 4d
blade_04 -->> blade_09 yaparsan olur
blade_04 -->> blade_09 yaparsan olur
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yaptım ama silkroad açılmıyo silkroad.exe bi sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyo :S
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yedeklediyim eski media pk2 yi geri attım düzeldi :S pk2 yapamıcakmıyım ben yha offf
9 dagger olunca herhangi özellik kazanıyormu silah yoksa görüntü olsun diemi
N
NephilimAngel
⭐ 19y
herşey eskisi gibi kalıyo bi tek görüntü degşiyo
elindekini sos som sun yapabiliyormusun ? Konuyu açan arkadaşa teşekkürler ve okuyan arkadaşlarada bu sorunun cevabı için rica
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap