Icerige atla
Extraloob

En hızlı tarayıcı oymuş!

· 18 Yanıt · 3.3K görüntüleme
Kalkandelen
Kalkandelen OP ⭐ 17y

[bilgi]En hızlı tarayıcı bu testte belli oldu!

Dev test sitesi, tarayıcıları çok kapsamlı bir testte yarıştırdı, ortaya bu sonuç çıktı!

Web tarayıcılarını kapsamlı bir hız testine tabi tutan Tom's Hardware, bu testin sonuçlarını yayınladı. Chrome 16, Firefox 9, Internet Explorer 9, Opera 11 ve Safari 5'in karşı karşıya geldiği testler 11 inç, 1.8GHz Intel Core i7 işlemcili, OS X Lion ve Windows 7 Ultimate 64-bit (Boot Camp ile) özelliklerine sahip bir MacBook Air üzerinde gerçekleştirilmiş.

Oldukça detaylı olan test sonuçlarında rutin etkinlikler, başlangıç süreleri, önbellekli ve önbelleksiz sayfa yükleme, Java, Silverlight, Flash ve HTML5 gibi birçok kriter göz önünde bulundurulmuş.

Testin kazananları ise Windows 7 üzerinde Firefox 9 olmuş (Safari sonuncu). OS X'in galibi ise Safari 5. OS X'in sonuncusu ise Firefox olarak göze çarpıyor. 18 sayfalık test sonuçlarını yakından incelemek istiyorsanız, ilgili Tom's Hardware sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Spoiler
http://www.tomshardware.com/reviews/macbook-air-chrome-16-firefox-9-benchmark,3108.html
Not: alıntıdır.[/bilgi]
18 Yanıt
T
The Black ⭐ 16y
OS X'in galibi ise Safari 5.
beklendiği gibi 😄
J
JetHomme ⭐ 19y
Opera yetiyor bana. Hızı ve kısayolları ile.
W
Opera yetiyor bana. Hızı ve kısayolları ile.

👍 inspect element özelliğine bitiyorm
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Chrome? surprised1

[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile
T
The Black ⭐ 16y
Chrome? surprised1

[ Bu mesaj WindowsSmartphone ile atildi ] mobile

firefox varken ?
L
Loras ⭐ 16y
Chrome akar üstüne tanımam 🍺
C
Canova ⭐ 17y
Chrome yazı tipi olarak berbat. Zevk alamıyorum girdiğim siteden. 😄 Mozilla Firefox ftw 🤘
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Chromede kendimi çıplak hissediyorum 😞 Firefox FTW
Z
Zippy ⭐ 15y
Firefox'u Firefox yapan eklentileridir.Chrome hızlı ama fazla eklentisi yok.Hatta hiç yok bile denebilir.Dolayısıyla fazla kullanışlı değil.Firefox FTW!
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gün gelecek eskisi gibi herkes internet explorer kullanacak

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Z
Zippy ⭐ 15y
Herkesin bir kezde olsa İE kullanması şart zaten yoksa nası diğer tarayıcıları indircek 😊
W
Herkesin bir kezde olsa İE kullanması şart zaten yoksa nası diğer tarayıcıları indircek :)

harddiske attım 😈
Z
Zippy ⭐ 15y
Herkesin bir kezde olsa İE kullanması şart zaten yoksa nası diğer tarayıcıları indircek :)

harddiske attım 😈

İE nefretinin son noktası. 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
lemonade
lemonade ⭐ 17y

asdfdsadfdhahaa süper yaa 😁

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Firefox 4 çeker.
R
RecLast ⭐ 18y
Ya tartışmaya bile gerek yok herkes kendi alıştığını söyleyecek ^^ Bende firefox a alıştım özellikleri ve eklentileri yüzünden seviyorum. Başkada explorer tanımam arada chrome ve ie kullanıyorum site yaparken onlarda sorunlumu gözüküyor bakmak için 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: