Icerige atla
Extraloob

En Hızlı İnternet Kimde?

· 11 Yanıt · 1.0K görüntüleme
P
Prestij OP ⭐ 18y
#1
En hızlı internet kimde?
Türkiye'yi internet hızlarında hangi ülke kaça katlıyor?

Sürekli internetin pahalı ve düşük hızda olduğundan yakınanlara nankör mü diyorsunuz? Bu yazı belki de fikrinizi değiştirmeye yeter. Zira ortalama olarak 2 Mbps gibi hızların kullanıldığı Türkiye'ye, Litvanya ve Rusya bile 11 kat fark atıyor. Ortalama hız olarak 24 Mbps kullanan bu iki ülkeye ise Asyalı çekik gözlü dostlarımız, muhtemelen acıyarak bakıyor. Örneğin Güney Kore'de ortalama bağlantı hızı 42 Mbps.

Peki Kral Kim?
ABD mi? Yanlış tahmin. Genişbant pazarının %44'ü fiber optik bağlantı kullanan Japonya, tamı tamına 91 Mbps ortalama bağlantı hızıyla, dünyadaki en süratli internet erişimini sağlıyor. Tanımdaki "ortalama" kelimesine özellikle dikkat etmenizi istiyoruz. Henüz İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerinde bile 100 Mbps için planlar 2012 yılından başlarken, Japonya'da ortalama bir kullanıcı, birkaç siteyi kendi bilgisayarından host edecek kadar hızlı bağlantı kullanıyor.

shiftdelete.net
11 Yanıt
F
F10diP| ⭐ 19y
#2
Japon'ya olmasa şaşardım zaten
ps: gavur yapıyo yaw 😄
A
Apt ⭐ 18y
#3

Zira ortalama olarak 2 Mbps gibi hızların kullanıldığı Türkiye'ye, Litvanya ve Rusya bile 11 kat fark atıyor. Ortalama hız olarak 24 Mbps

11 değil 12 kat 😁 😁
Komik yanını geçtimde.Ben bu ttnetin yaptığı yanlışı şöyle anlatayım..Türkiyede neredeyse herkez ttnet e geçti adamlar altyapısını güçlendirecekleri yerde sürekli kampanyalar yapıp yeni üye alıyolar.Altyapı aynı olduğundan ve üye sayısının artmasından bağlantımız sürekli yavaşlıyo.
P
Prestij OP ⭐ 18y
#4

Zira ortalama olarak 2 Mbps gibi hızların kullanıldığı Türkiye'ye, Litvanya ve Rusya bile 11 kat fark atıyor. Ortalama hız olarak 24 Mbps

11 değil 12 kat 😁 😁

Küsüratları varsa ondan hesaplama bu şekilde çıkmış olabilir 😉 2, 12 bu değerler yuvarlanmış değerler.
T
TitusPullo ⭐ 19y
#5
Biz buralarda 1mb ile uğraşalım vallahi bütün çilem, derdim bu internet. Download yapıyorum 7/24 lakin yinede dolduramıyorum aldığım hd'leri ^^
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
#6
Çoğu şeylerde baya geriyiz 😳 Neden Türkiye Neden Biz... 😐
X
xXx'Add ⭐ 18y
#7
Çoğu şeylerde baya geriyiz 😳 Neden Türkiye Neden Biz... :|


Bu bize hak arkadaşlar. Yan gelip yatarsa türkler bir yere varamaz.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
#8
Yorum Yok ... 😱 😱 😱
O
Old School ⭐ 19y
#9
Yorum Yok ... 😱 😱 8O

Çünkü yorum bile yapamayız japonyalılar 91 ile gezerken biz 1 mbps ile kalıyoruz 91 kat az bir durummu
A
addIcFb ⭐ 19y
#10
Çoğu şeylerde baya geriyiz 😳 Neden Türkiye Neden Biz... :|


Bu bize hak arkadaşlar. Yan gelip yatarsa türkler bir yere varamaz.
P
Prestij OP ⭐ 18y
#11
İnternetin en yavaşıda bizde en pahalısıda nedense 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: