Icerige atla
Extraloob

En güzel silkroad gecem :)

· 19 Yanıt · 3.3K görüntüleme
T
timu41 OP ⭐ 17y
Malum son zamanlar deli gibi kasıyorum pt felan full 😆
bu gece 100 oldum ptde ilk olarak sonra arkadaşların ptye geçtim ve sonuç 💃
ilk olarak 100 lvl 😊
- Resim Silinmiş.
ve ardından nova 😊
- Resim Silinmiş.

sw:gaia
item offer usulünde satılıktır 😆 😆 😆
19 Yanıt
C
Cobalt ⭐ 18y
Tebrikler.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
başarılar canımcım ^^

Ps : toxi o nasıl imzadır kuzum awwwwsome ayakları çok güzel ablanın yaaa summer3:
T
timu41 OP ⭐ 17y
Tebrikler.

çok teşekkürler 😊
T
timu41 OP ⭐ 17y
başarılar canımcım ^^

Ps : toxi o nasıl imzadır kuzum awwwwsome ayakları çok güzel ablanın yaaa summer3:

Çok teşekkürler okan abi 😊
ps:item satılık bizim swde çevreden varsa biri 😜 😳
C
Cobalt ⭐ 18y
başarılar canımcım ^^

😎
A
başarılar canımcım ^^

8)

hacım ya ben angelinanın yeni sevgilisiyim sil çbk imzayı(şaka)
Ps:Tebrikler hacım armorlar fazla para etmiyor ama 😄
T
timu41 OP ⭐ 17y
başarılar canımcım ^^

8)

hacım ya ben angelinanın yeni sevgilisiyim sil çbk imzayı(şaka)
Ps:Tebrikler hacım armorlar fazla para etmiyor ama :D

işin tek kötü yanı o işte 😆
artık ettiği kadar 200-300 kaça giderse para paradır 😆
X
Xylene ⭐ 16y
Hayırlı olsun , nice novalara.
T
timu41 OP ⭐ 17y

çok teşekkürler bro 😊 darısı senin başına 😁
X
Xylene ⭐ 16y

Kardeş ben daha cave taxideyim 😆
C
Tebrikler, hayırlı olsun ^^. Kahretsin ki bir tane bile nova düşmedi düşmeyecekte daral:
T
timu41 OP ⭐ 17y

Kardeş ben daha cave taxideyim 😆

😳 allah yardımcın olsun 😄
T
timu41 OP ⭐ 17y
Tebrikler, hayırlı olsun ^^. Kahretsin ki bir tane bile nova düşmedi düşmeyecekte daral:

Düşene kadar bende senin gibi diyodum fakat düşünce harbidende şanslıymıştım diyosun 😄
ptye girdikten 5-6dk sonra düştü bana 😆
öncesinde girdiğim ptlere toplamda 3-4 nova düştü bende çok umutsuzlaşmıştım o zaman ^^
C

Düşene kadar bende senin gibi diyodum fakat düşünce harbidende şanslıymıştım diyosun 😄
öncesinde girdiğim ptlere toplamda 3-4 nova düştü bende çok umutsuzlaşmıştım o zaman ^^

char neredeyse 7/24 kasılmakta 110ptde ve ben 109 lv^m 100lvden beri bu ptlerin içerisindeyim. Sen düşün artık insanda bir umut kalır mı kalmaz mı 🙄
T
timu41 OP ⭐ 17y

char neredeyse 7/24 kasılmakta 110ptde ve ben 109 lv^m 100lvden beri bu ptlerin içerisindeyim. Sen düşün artık insanda bir umut kalır mı kalmaz mı 🙄

^^ daral: daral:
S
Soulog ⭐ 16y

Beterin beteri var desem moralin belki biraz daha yerine gelir. 100 wizardım 7/24 110 pt (guildin ptsi) kastım hic nova düsmedi 110 oldu car 2 gaptı hep bide devam ettim sp kasmak icin ptye FF yaptim 0 nova. 100 bow carimi sürekli pt lerde kasiyorum su anda 103 oldu car hala bi nova yok. Baktim olmiycak bowa 2 tane nova garment aldim haftayada 250 tl ye nova staff aliyorum. Ama eminim staffi aldiktan 1 gun sonra dusecektir bi nova staff daral:
X
Xylene ⭐ 16y
@timu41

ty 😘
L
L0neLy ⭐ 17y
Tbrkler En guzel silkroad gecelerin hep bole olsun 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: