Sizde fikrinizi bildirirseniz sevinirim. Diyorsanizki ben daha guzel bir nick biliyorum, buyrun yazin.
Saygılarımla,
ChosenOne
En Guzel Nick Hangisi?
· 24 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Moment
Moment
Peki neden bunu kullanmiyorsun?
Moment
Peki neden bunu kullanmiyorsun?
Yeni keşfettim hoşuma gitti Silkroadda kullanıcam
(forumda kullanamam kotakot un anlamı var)
Majestic
Fikirler görecelidir kuzum.Bana göre en iyi nick Majestic ona göre Mahmut diğerine göre Osman işte dediğim gibi bizimle alakalı değil bunun cevabı sen neyi istersen onu komalısın.Çünkü o charla biz değil sen oynayacaksın. ;)
Abi o konuda ustune laf yok zaten. Majestic ten guzel nick bulana madalya veririm ben o ayrı. Bu arada bu char nicki olmayacak. Siz yinede fikirlerinii soyleyin iste. 😄
Tramullo Jab Neji Drague
Bunlari bir oylar misiniz?
Bunlari bir oylar misiniz?
Up!
Kintao
Drague
Neji
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Drague
Fre3sTyLe --- y0rk 😊
Kintao
Majestic
Fikirler görecelidir kuzum.Bana göre en iyi nick Majestic ona göre Mahmut diğerine göre Osman işte dediğim gibi bizimle alakalı değil bunun cevabı sen neyi istersen onu komalısın.Çünkü o charla biz değil sen oynayacaksın. ;)
Abi o konuda ustune laf yok zaten. Majestic ten guzel nick bulana madalya veririm ben o ayrı. Bu arada bu char nicki olmayacak. Siz yinede fikirlerinii soyleyin iste. :D
Wax Whine 😈 😁 😁
Şaka tabi ki. Majestic'in de dediği gibi herkesin kendine göre zevkleri vardır. Onun beğendiği nick senen gözüne hoş görünmez gibisinden.
[F New]Solo Gitarist
Herkese göre değişir, Benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben sürer gider 😊
Kintao
Mysterio
Majestic
anlamı nedir
gene mi nick değiştireceksin? mrgreen
Kendi nickim her zaman önde gelir ^^ Hem anlamlı hem karizma 😜 😜
Şıklara gelirsek ben içlerinden Drague seçerdim herhalde ^^
Şıklara gelirsek ben içlerinden Drague seçerdim herhalde ^^
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap