Icerige atla
Extraloob

En Guzel Nick Hangisi?

· 24 Yanıt · 2.8K görüntüleme
C
ChosenOne OP ⭐ 18y
Sizde fikrinizi bildirirseniz sevinirim. Diyorsanizki ben daha guzel bir nick biliyorum, buyrun yazin.

Saygılarımla,
ChosenOne
24 Yanıt
A
Absence ⭐ 19y
Moment
C
ChosenOne OP ⭐ 18y
Moment

Peki neden bunu kullanmiyorsun?
A
Absence ⭐ 19y
Moment

Peki neden bunu kullanmiyorsun?

Yeni keşfettim hoşuma gitti Silkroadda kullanıcam
(forumda kullanamam kotakot un anlamı var)
C
ChosenOne OP ⭐ 18y
Majestic
Fikirler görecelidir kuzum.Bana göre en iyi nick Majestic ona göre Mahmut diğerine göre Osman işte dediğim gibi bizimle alakalı değil bunun cevabı sen neyi istersen onu komalısın.Çünkü o charla biz değil sen oynayacaksın. ;)

Abi o konuda ustune laf yok zaten. Majestic ten guzel nick bulana madalya veririm ben o ayrı. Bu arada bu char nicki olmayacak. Siz yinede fikirlerinii soyleyin iste. 😄
C
ChosenOne OP ⭐ 18y
Tramullo Jab Neji Drague

Bunlari bir oylar misiniz?
C
ChosenOne OP ⭐ 18y
Up!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kintao
X
XER0 ⭐ 19y
Drague
S
shneZee ⭐ 18y
Neji
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Drague
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Fre3sTyLe --- y0rk 😊
Z
Zeratul ⭐ 18y
Kintao
.NET
.NET ⭐ 19y
Majestic
Fikirler görecelidir kuzum.Bana göre en iyi nick Majestic ona göre Mahmut diğerine göre Osman işte dediğim gibi bizimle alakalı değil bunun cevabı sen neyi istersen onu komalısın.Çünkü o charla biz değil sen oynayacaksın. ;)

Abi o konuda ustune laf yok zaten. Majestic ten guzel nick bulana madalya veririm ben o ayrı. Bu arada bu char nicki olmayacak. Siz yinede fikirlerinii soyleyin iste. :D

Wax Whine 😈 😁 😁
Şaka tabi ki. Majestic'in de dediği gibi herkesin kendine göre zevkleri vardır. Onun beğendiği nick senen gözüne hoş görünmez gibisinden.
[F New]Solo Gitarist
D
Dwomalath ⭐ 18y
Herkese göre değişir, Benim beğendiğimi sen beğenmezsin senin beğendiğini ben sürer gider 😊
F
FaZ ⭐ 18y
Kintao
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Mysterio
K
Kobe ⭐ 19y
Majestic

anlamı nedir
M
Meddah ⭐ 18y
gene mi nick değiştireceksin? mrgreen
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Kendi nickim her zaman önde gelir ^^ Hem anlamlı hem karizma 😜 😜
Şıklara gelirsek ben içlerinden Drague seçerdim herhalde ^^
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: