arkadaşlar bn silk alıcam ve game TURK die bi yer war ordan almayı düşünüorum Bi Fikriniz warmı??
En Güvenilir.Nereden Silk Alabilirim.
· 22 Replies · 1.6K views 0 reading
22 Replies
evet benim var:
www.silkroadonline.net ten al o daha iyi Very Happy
ya neden illa aracıyla alıyorsunki?
www.silkroadonline.net ten al o daha iyi Very Happy
evet benim var:
http://www.silkroadonline.net ten al o daha iyi Very Happy
pARA Kaçmasın die extraokk
Clcik And BUy dan aldım ben credi karının senini olması gerek abin varsa onunda olur Mr. Green ben öle yaptımdı direkt 300 silk 30$ dı aracıya gerek yok boşuna ama credi kartı fln yoksa onu bilemem ben
Edit=Sanal kartta olur
Edit=Sanal kartta olur
Kocaman Botturk reklamı var görmüonmu 😊
benım kredim kartım yok !! Ve pahalıya alamam.game TURK te ucuz die soruorum eğer ordan alan warsa guvenılır mı deılmı die. extraokk
up
benım kredim kartım yok !! Ve pahalıya alamam.game TURK te ucuz die soruorum eğer ordan alan warsa guvenılır mı deılmı die. extraokk
kredi kartıyla diilki gidion pttye bi kağıt var istenenleri doldur ödeme bildirimini yao affical siteden çek silkini buakdar basit extraokk bence silki ucuza satmazlar her yerde aynıdır ama satan varsa bilemem
her yerde aynı değil aracı üstüne % bindirip satar ve bu yüzde genelde 30 un üstüde olduğu için 5 $ a aldığın silki 8 $a alıyorsun oda olmadı paypal la al amabence git yani official sitesinden al en güvenli ve en ucuz yöntem
benim bi sorum olacktı bu int. cafeler silk satıyor güvenlimi acaba?
T
Tr. Self Confusion
⭐ 18y
Gamesultan Veya Devoyundan PTT Havalesi İle Alabilmen Mümkün..
http://www.botturk.com sitesi ile temasa geçerseniz sizlere her türlü yardımcı olacaklardır Wink
Game Designer
⭐ 19y
Clcik And BUy dan aldım ben credi karının senini olması gerek abin varsa onunda olur Mr. Green ben öle yaptımdı direkt 300 silk 30$ dı aracıya gerek yok boşuna ama credi kartı fln yoksa onu bilemem ben
Edit=Sanal kartta olur
k.bakma Remi sakın yanlıs anlama ben sadece hosuma gitti diye yazıorm umarım alınmazsın
kredi karı yazmışsın gerçekten çok hoşuma gitti Very Happy keşke kredi karı çıkarsalar Very Happy
yes.
Edit=Sanal kartta olur
k.bakma Remi sakın yanlıs anlama ben sadece hosuma gitti diye yazıorm umarım alınmazsın
kredi karı yazmışsın gerçekten çok hoşuma gitti Very Happy keşke kredi karı çıkarsalar Very Happy
helal oolsn saana konuyu nereye çekti yaw Rolling Eyes Twisted Evil
botsmall ı da bi incele
Edit=Sanal kartta olur
yok ya yanlış anlamam o sırada aklım nerdeyse Rolling Eyes yanlış yazmışız Mr. Green
Gamesultan ptt.Sro'nun önerdigi bi site ve asla hicbirsey olmaz.Babamdan daha cok güvene bilrim
Gamesultan ptt.Sro'nun önerdigi bi site ve asla hicbirsey olmaz.Babamdan daha cok güvene bilrim
yetkililerin destek msn si falan wamrı?
benim bi sorum olacktı bu int. cafeler silk satıyor güvenlimi acaba?
güzel bir soru eğer gizli sorunun cevabını biliyorsan ve 2 katına yakın bir para ödemek istiyorsan internet kafeler güvenlidir.
NACAK ŞU ŞARTLAR ALTINDA: internet kafeden sikini aldığın gibi şifreni başka bir yerde değiştireceksin !!! o zaman internet kafeden nakit parayada silk alınması mümkündür.
Log in to write a reply.
Log In