Tabi ki arkadaşlar göreceli bir şeydir ama sizce silkroadda en çok zevk alınan sınıf hangisidir ?
En Çok Zevk Alacağınız Sınıf Hangisidir?
· 15 Replies · 3.1K views 0 reading
15 Replies
EU Warrior veya CHN Bow.
Eu Warrior veya Eu Warlock 🤘
Hocam nedenlerini de yazarsanız yeni başlayacaklara yol göstermiş oluruz.
Çinde bowdur çünkü uzaktan vurması, ışıl ışıl skilleri olması, hızlı kasılmasi ve duruşu zevk verir.
Avrupada wiz rogue warrior en zevklileri. Wizin solo kasılmasi çok seri ve zevklidir. Uniquelerde başarılıdır. Rogue kasılmasi zevkli ve pvpde güçlüdür maske yapma başkası gibi görünme gibi eğlenceli Skilleri var. Warrior ise toplu savaşlarda en zevkli charlardan birisidir pvpdede çok güçlüdür. Skilleri silahı ve zırhıyla çok karizmadır.
Avrupada wiz rogue warrior en zevklileri. Wizin solo kasılmasi çok seri ve zevklidir. Uniquelerde başarılıdır. Rogue kasılmasi zevkli ve pvpde güçlüdür maske yapma başkası gibi görünme gibi eğlenceli Skilleri var. Warrior ise toplu savaşlarda en zevkli charlardan birisidir pvpdede çok güçlüdür. Skilleri silahı ve zırhıyla çok karizmadır.
CreddyTitans
⭐ 17y
Warlock Rogue !!! Çünkü tamamen hızına kalmış bir builddir.ve aynı zamanda karşı tarafı sinir uyuz ederken senin mutlu olacağın bir builddir ^^
En çok zevk aldığım ch str glavie silkroad mecaramda ilk düzgün yapılandırmamı yapmıştım skilleri ve duruşu herzaman hoşuma gitmiştir oda bitti artık 😄
Hocam dediğiniz gibi bence de en güzel karizma karakter warior ve wizard gibi duruyor fakat özellikle warioru yapılandırmak ve kullanmak çok zor değil mi ?
Hiç kullanmadım warior ama bana öyle geliyor. 😆
Hiç kullanmadım warior ama bana öyle geliyor. 😆
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hocam glavienin skilleri harika ama silahı bana çok kötü geliyor özellikle alt levellerde ki 😆
En çok zevk aldığım ch str glavie silkroad mecaramda ilk düzgün yapılandırmamı yapmıştım skilleri ve duruşu herzaman hoşuma gitmiştir oda bitti artık :D
Hocam glavienin skilleri harika ama silahı bana çok kötü geliyor özellikle alt levellerde ki 😆
Blade Elitdir 😊
Tabii ki de blade..
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Peki sence neden blade hocam
Tabii ki de blade..
Slim Shady
⭐ 14y
120 cap isro şuanki skill sisteminde spear nuker 3 adet buff bölümünün olması yıkılmaz bir pvp çarı yapıyor (snow olduğu sürece 😜 ) Sağlam bir set ve silahın olduğunda combosu ile yatıramayacağın tek karakter blade'dir. 😎
110 cap warior-cleric ve rogue warlock pvpde karşındakini delirtirsin hızlı olursan. 👍
110 cap warior-cleric ve rogue warlock pvpde karşındakini delirtirsin hızlı olursan. 👍
Bu mesaj oguzhanosti rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zevk meselesi, combolari, durusu falan oyunun en cok goze hitap eden yapilandirmasi olarak dusunuyorum. Tabii kasmak uzun surer ama saglamdir.
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiTabii ki de blade..
Zevk meselesi, combolari, durusu falan oyunun en cok goze hitap eden yapilandirmasi olarak dusunuyorum. Tabii kasmak uzun surer ama saglamdir.

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Taklalarına falan diyecek sözüm yok 😄
Bu mesaj oguzhanosti rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiTabii ki de blade..
Taklalarına falan diyecek sözüm yok 😄
Log in to write a reply.
Log In