Icerige atla
Extraloob

ElitOnline l 110cap Eu Chn l Açılış 03 Ocak 2020 l Eşsiz Sistem l

· 38 Yanıt · 17K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
H

Sistem güzel. Ben tablet-element sistemini seviyorum. Job caveyi guildler domine edecek. Solo gelen playerında eğlenip bişeyler elde edebileceği bir yer yapsanız daha iyi olur. Betasını oynayınca daha detayla önerilerde bulunabilirim. Belli başlı şeyleri (FGW-Job cave- B.A) orginal tutmanız güzel olmuş. Editten başı dönmüş sw'lerde ki gibi ulan bunu nereden alıyorduk gibi kafa bulandırmamışsınız. Bir an önce açın piyasada 110 cap sw yok. Millet ne anlıyor 100 cap only çin sw'den hiç anlamıyorum.Behemoth ta 600+k hp olması orjinalliği bozar diye bir yorum katmak isiyorum. Bu arada yeni bi guild kurmak istiyorum kemik bir kadro, bana buradaki özel mesajdan veya oyundan ulaşabilirsiniz.
Nick _ST4R_
Adım:Bahtiyar
Kale savaşı tücrübem fazlasıyla var 😊
Şimdiden bütün gelecek playerlere başarılar.

önlerden #rez

Bahtiyar abi bende seninle varım bu nicki isro eostan tanıyorum 😊

Server güzel bakalım neler olucak
B

önlerden #rez

Bahtiyar abi bende seninle varım bu nicki isro eostan tanıyorum 😊

Server güzel bakalım neler olucak

Güzel günler neşeli günlerdi bakalım birazda burada boy gösterelim 😊

Paşam oyundan haberleşelim.
A
Akashe ⭐ 7y
Merhabalar pıyasada 110 cap server yok suan sızın projınızı dort gozle beklıyoruz yaptıklarınızı aılecek ızlıyor yakınen takıp edıyoruz basarılar xD
juda
juda OP ⭐ 7y

Merhabalar pıyasada 110 cap server yok suan sızın projınızı dort gozle beklıyoruz yaptıklarınızı aılecek ızlıyor yakınen takıp edıyoruz basarılar xD

Güzel şeyler olacak takipte kalmanız yeterli açılış 03OCAK2020
G
galip52 ⭐ 13y
BAŞARILAR GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK....
juda
juda OP ⭐ 7y

BAŞARILAR GÜZEL OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK....

Teşekkürler ☃️
Y
Sistem başarılı oynanır bu oyun 😊
juda
juda OP ⭐ 7y

Sistem başarılı oynanır bu oyun 😊

Teşekkürler.
03 OCAK 2020 20:00'da görüşmek üzere.
juda
juda OP ⭐ 7y
#Güncel
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Ahmet1993
Bahtiyar3434
Hakan6606
Yasin3401
FeyzAl34
Galip52
Dayi18

Kardeşim nicklerde biraz varyason yapsan iyi olurdu sanki. Araya _exTremeKiLLeR_ falan gibi nickler serpişitirsen mesela 😆
juda
juda OP ⭐ 7y

Ahmet1993
Bahtiyar3434
Hakan6606
Yasin3401
FeyzAl34
Galip52
Dayi18

Kardeşim nicklerde biraz varyason yapsan iyi olurdu sanki. Araya _exTremeKiLLeR_ falan gibi nickler serpişitirsen mesela 😆

Ahmet1993
Bahtiyar3434
Hakan6606
Yasin3401
FeyzAl34
Galip52
Dayi18

Keşke beynindeki algı logalitması rotasyona uğramasaydı da o aciz dilinden böyle iftiralar böyle yalanlar gark olmasaydı.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
süslü süslü salak laflar yetiştireceğine cevap ver bence insanlara, cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun. gerizekalı.
juda
juda OP ⭐ 7y

süslü süslü salak laflar yetiştireceğine cevap ver bence insanlara, cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun. gerizekalı.

Gerçekten çok yazık.

Neyse iyi forumlar.
juda
juda OP ⭐ 7y
#güncel
vsroeditor.com

Ahmet1993
Bahtiyar3434
Hakan6606
Yasin3401
FeyzAl34
Galip52
Dayi18

Ben bu durumu en başında söylemiştim zaten ama dönüş yapan olmadı.

Bknz;

@Chorus kendi kendine mi konuşuyor bu? 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
vsroeditor.com

Keşke beynindeki algı logalitması rotasyona uğramasaydı da o aciz dilinden böyle iftiralar böyle yalanlar gark olmasaydı.

Şu lafı sarf ettiğin kişi senin şu kurduğun oyunu gözü kapalı yapabilecek biri, ki belki kullandığın bir çok program, dosya, query'e zamanında hizmet vermiştir. Boş yapıyosun 😄
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
juda
juda OP ⭐ 7y

@Chorus kendi kendine mi konuşuyor bu? 😄

Tam anlayamadım 😊

juda
juda OP ⭐ 7y
#güncel

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: