Icerige atla
Extraloob

[EliteTurks] Guildine Oyuncu Alımları Devam Ediyor.. 2011

· 38 Yanıt · 12K görüntüleme Sabitlenen
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Merhaba arkadaşlar zamanında NoWayOut u benden önce biri açması üzerine bende EliteTurks (Seçkin Türkler) Guildini kurdum Neptune serverında diyer serverlara nazaran Türkler azınlıkda kalıyor ve bir olup gücümüzü gösterme zamanı geldiğini düşünüyorum,110 Lvl e az kaldı şuanda guilddeki sekiz kişinin elinde nova silah ve nova kıyafet var ve guildde şuanda 14 tane 105+ oyuncu var seçkin kişileri arıyoruz,şu halimizle bile semerkant ön kapısına çıktığımızda 8 vs 8 yapan yabancıların anasını ağlatıyoruz 😎 ,illahada nova silah olmasına gerek yok eğer tamam ben devamlı kasıyorum hedefim öncelikli hedefim 110 olmak istiyorum diyenler için Lvl sınırını 90 a çekmiş bulunmaktayız,sizde kendinize güveniyorsanız ve Neptune serverında 90+ charım var devamlı kasıyorum diyorsanız biz sizi guildde bekliyor olucağız .. ☕

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Öncelikli hedef ''Bandit Fortress'' her zaman zayıf halkadan başlamak gerekir büyüyüp geliştikce hedeflerimizde yükselicek.. summer1:

- Resim Silinmiş.

Başvurmak için bana özel mesaj la buradan atabilirsiniz. 😉

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Sizleri bekliyoruz beni tanıyan bilenler nasıl biri oldugumu bilir gelin bir olalım server a heycan katalım.
❤️ nese:
38 Yanıt
C
Hayırlı Olsun Ne diyim.Bizim Guild'i sizin union a sokalım.Guild Nick:CuantOfLight EXOTIC in 2. Guild i 😉
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Hayırlı Olsun Ne diyim.Bizim Guild'i sizin union a sokalım.Guild Nick:CuantOfLight EXOTIC in 2. Guild i ;)

Tabiki olur fakat şuan için BloodStone guildinde ekibim gerekli çoğunluk toplanınca tekrar EliteTurks guildine geri döneceğiz .. ☕
E
eLempTRa ⭐ 18y
Hayırlı Olsun inş FW de görürüz.
E
extr22 ⭐ 17y
merhaba hyrLısı oLsn nıckım SnoObzZZ ong farm yapıyorumm 7/24 onLıneyım farmdan cıkar cıkmaz serı kasmaya baslayacagım guıldınızde banada yer varmı??
G
gloom411 ⭐ 17y
Luv EliteTurks ❤️
__ARESTRA__ (New Owner) 😎
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Luv EliteTurks ❤️
__ARESTRA__ (New Owner) 8)

❤️ 😘
B
BaSoryong ⭐ 18y
Başarılar hacım 😊
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Başarılar hacım :)

Teşekkürler bromance. 😉
N
Noth1ng ⭐ 16y
Dediğin Özellikteyim Ama Farm Yapıyorum Eğer Aranıza Kabul Ederseniz Seve Seve Gelirim...
BedBahT
S
SkyKnighT ⭐ 16y
Hocam ben yavuz 😊 en kısa zamanda gelıyorum Guilde..
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Hocam ben yavuz 😊 en kısa zamanda gelıyorum Guilde..

Tamam Cihan heycanla bekliyor olucağız seni. ❤️ 😘

Ps:Yokmu başka gelen tiren kalkmak üzere. 😁
G
Ben geldımmıde Resmı Ceker Koyarsın artık 😊
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Ben geldımmıde Resmı Ceker Koyarsın artık :)

ayıpsın yenilerim. ❤️ 😘
D
DragStar ⭐ 16y
Hayır olsun Hacım inş. Fw de ortalıgı toz duman ederken görürüz sizi 😊
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Merhaba arkadaşlar zamanında NoWayOut u benden önce biri açması üzerine bende EliteTurks (Seçkin Türkler) Guildini kurdum Neptune serverında diyer serverlara nazaran Türkler azınlıkda kalıyor ve bir olup gücümüzü gösterme zamanı geldiğini düşünüyorum,110 Lvl e az kaldı şuanda guilddeki sekiz kişinin elinde nova silah ve nova kıyafet var ve guildde şuanda 14 tane 105+ oyuncu var seçkin kişileri arıyoruz,şu halimizle bile semerkant ön kapısına çıktığımızda 8 vs 8 yapan yabancıların anasını ağlatıyoruz 😎 ,illahada nova silah olmasına gerek yok eğer tamam ben devamlı kasıyorum hedefim öncelikli hedefim 110 olmak istiyorum diyenler için Lvl sınırını 90 a çekmiş bulunmaktayız,sizde kendinize güveniyorsanız ve Neptune serverında 90+ charım var devamlı kasıyorum diyorsanız biz sizi guildde bekliyor olucağız .. ☕

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Öncelikli hedef ''Bandit Fortress'' her zaman zayıf halkadan başlamak gerekir büyüyüp geliştikce hedeflerimizde yükselicek.. summer1:

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Sizleri bekliyoruz beni tanıyan bilenler nasıl biri oldugumu bilir gelin bir olalım server a heycan katalım.
❤️ nese:

- Resim Silinmiş.
Aşagıdaki resim nerelerden nerelere geldiğimizin isbatıdır. 😜 😈 🙏 🤘 🎅

Bilgiler güncellenmiştir aramıza katılıcak arkadaşları bekliyoruz. ❤️ nese:
C
Chrysler ⭐ 16y
şu halimizle bile semerkant ön kapısına çıktığımızda 8 vs 8 yapan yabancıların anasını ağlatıyoruz 😎

helal size 😁 😁 başarılarılar 😘
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

❤️ nese:

- Resim Silinmiş.
Aşagıdaki resim nerelerden nerelere geldiğimizin isbatıdır. 😜 😈 🙏 🤘 🎅

Lvl up lar dolayısı ile güncellenmiştir. ☕
E
Edy53 ⭐ 16y
guilde 100+ Warrior car satan varmı ?
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
guilde 100+ Warrior car satan varmı ?

Malesef guildime girenler dört dörtlük oyuncular,Neptune bölümünde char almak istiyorsan aşağıdaki linkden devam edebilirsin. 😉

viewforum.php?f=232

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: