- Resim Silinmiş.
elimdeki bu iteme immortal basarak ve 3-4 tane de astral alıp +9 denemesı yapmak istıyorum
ne dersınız ve yorumlarınızı beklıyorum?
elimdeki 72+4 glavıeyı +9 denemek istıyorum?
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Lucky stone olmadan deneme sakin yazik günah Wink
lucky stone u ne şekılde basayım
her artıda bir tanemı
yoksa toplumu basayım
her artıda bir tanemı
yoksa toplumu basayım
her + da 1 tane basman daha mantikli
Luckysiz basma steady i ihmal etme kırmızı olursa yanmasından daha fazla acı verir Very Happy
+9 u basar ve satarsan yuh derim haaaa
Bol şans extraokk
+9 u basar ve satarsan yuh derim haaaa
Bol şans extraokk
NE güzel destek çiktin adama helal
+9 basarda satarsan yuh deirm dio xDXD
NE güzel destek çiktin adama helal
Valla astral immortal alacak silki ,lucky si steadysi ve ixiri varsa neden denemesin.Adam kafaya koymuş silahı mavi parlatacam dio.Eh banada gazlayıp şans dilemek düşer ne diyeyim adama basma kardeşim yakarsın desem nerden biliyorum yakacağını hadi şans varsa Mr. Green Mr. Green Neyse azcık aragazıda sen ver bari şans dile inş basar
Pacific serverinde ilk lvl 52 sos weapn bana düşmüştü hiç unutmam Mr. Green lvl 52 blade hemen +5 e dayadim tabi immortalsiz astralsiz Twisted Evil
Sora birine som düştü bütün şevkim kirildi Evil or Very Mad
Sora birine som düştü bütün şevkim kirildi Evil or Very Mad
walla işin cok zor ama dene bır belkı kader sanada guler Very Happy
valla sen dene kardesım tavsiye edılen şekilde basarsan neden tutmasınkı bide şans faktoru senden yana oldumu tamam ama keske silahın phy ı az daha yuksek olsaymıs daha ıyı olurmus bence
kardeş lagsız bi yerrde yap Very Happy bnm silah +6 dı astral steady hepsi tamdı +7 bastım bi lag girdi poff gitti silah
F
fatawarlike
⭐ 18y
3 4 astral immortal la +7 yaparsan şükret.
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Luck
İmmortal
Astral
Luck powder bunları kullan başıralar dilerim....
İmmortal
Astral
Luck powder bunları kullan başıralar dilerim....
imoortal bastım yaklaşık 7 astral bastım 100 de elixir 10 adetde lucky stones...
premınyumda var +5 bıle olmadı.. herşey bıttı en son elixir buldum sonradan +5 yaptım ancak
premınyumda var +5 bıle olmadı.. herşey bıttı en son elixir buldum sonradan +5 yaptım ancak
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap