Icerige atla
Extraloob

elimde 5 adet account vardır takaslanır :)

· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme
K
Kivi OP ⭐ 16y
sadece gaia serverinde kullanılmış 3 ay boyunca girilmemiş accountlar bulunmaktadır elimde ilgilenenler pm ile msn adresleriniz yazsınlar iletişime geçeriz hemen 🍺
8 Yanıt
M
Metamorph ⭐ 19y
Kusura bakma ben yaklaşık 1 seneden beri silkroad oynamıyorum ama üyeliklerim duruyor.Bi özelliği mi var ki bu hesapların bi söyleyebilirmisin?
P
Pride ⭐ 18y
Kusura bakma ben yaklaşık 1 seneden beri silkroad oynamıyorum ama üyeliklerim duruyor.Bi özelliği mi var ki bu hesapların bi söyleyebilirmisin?

Şuanda bir event var oyuna 3aydır girilmeyen IDlere event so ok'dan yeniden girip bi seçenek var onu seçersen, pet uzatma ticket vs vs. veriyor.Peti aktarılabilen kişilerde petini o charlara verip uzatıyor sonra diyerine veriyor, böyle böyle istediği kadar gün yapabiliyor.Bu zeki arkadaşta takas arıyor işte, daha az önce globaldaki konuda ID dileniyordu.
R
Ramplode ⭐ 16y
Pm gönderdim.. 🍿
J
Judas ⭐ 19y
server fark etmez 3ay girilmemiş acc olsun yeter herhangi bir swde char açıp hdiyleri alabilrsin.
yani 3ay girilmemiş 1 acc ile her swde hediye alabilirsin 😄
R
Ramplode ⭐ 16y
Kardeş sen 5 acc ile takaslıcakmısın ben 8 tane vericem. pm atarmısın
V
Vermillion ⭐ 18y
2 acc var uranuste kullanmalık lazım sadece uranusde kullandım iletişime geçmek isteyen bi pm atsın
A
a7abebe ⭐ 16y
elımde acc war 11 tane her sw hediye alabılırsınız Pm atın Sadece Herculeste kullanıldı diger sw duruoxD Not=Pm Facebook yada Mssaj Atın... takaslayalım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: