Icerige atla
Extraloob

elezıglee bı bakarmsıın bı daha

· 41 Yanıt · 5.3K görüntüleme
D
diablo000 OP ⭐ 19y
suan charımda kımse olmamasına ragmen oyunda bırı var dıo ama olmadıgına emınım bugdan oablır mi ?
41 Yanıt
P
pfffffff ⭐ 19y
nasıl eminsin
3 sefer yanlıs girmissindir sifreyi belki
P
ParduS_ ⭐ 19y
oyunda bırı var demısse kesınlıkle vardır bug fln olamaz o sekılde lakın carın kısa surelı ban yemısse bıraz beklemen gerekebılır...
asagıdakı yazıyı dıkkatlı oku derım^^
D
diablo000 OP ⭐ 19y
evet charımın soyulmuş ihtimali buyuk ama sadece adama kameramı actım o kadar nasıl soyarr bı ker eınle pwmı verdım oyuna gırdı cıktı herse yyerındedı sonra degıstırdım sıfremı ama yıne gırmıs gızlı sormu nasıl ogrenır sadece camı actım ona kadar lutfen zeusta olan biri O_M4nDRaKe_O ONLİNE DİE bakabliirmi lutfen
P
pfffffff ⭐ 19y
arkadaşım cam açtım diyorsun direk ip adresini verseydin de adamı yormasaydın
sen sifreyi cam actıgım PC de degistiysen olay bitmistir gecmis olsun
umarım lvl in düsüktür
D
diablo000 OP ⭐ 19y
72 Crying or Very sad ama salak adam bana yalvarıyodu yınede sıfrenı ver dıe sımdı bı format atıp bakcam ama %90 gitti ankardan bi srefsiz forumdaki adı delikanlı bilmem ne 73 lv str glavie bi charı daha soycakmıs forumda dikkat etsin ben salaklık ettım canım acıdı baskasnıınki acımasın ama onu bulmayan en adi ankaraya gıtcem gerekırse
P
Peace ⭐ 19y
Geçmiş olsun bu tarz şeylerde herzaman söylerim ekran klavyesi tam güvenli olmasada bir nevi güvenli olabiliyor şifre değişimlerinde mutlaka ekran klavyesi kullanın Wink
D
diablo000 OP ⭐ 19y
ekran klavyesi nasıl acılıyo bı bakcam %100 gitmiş mi
R
rei_ra ⭐ 19y
kardes gecmıs olsun ben ankaradayım gereken bısey varsa yapmaya calısırım
P
Police ⭐ 19y
Confused Confused Confused Confused Confused
S
ShiZE ⭐ 19y
arkadasım bendede oıluyo bazen chardan cıkıyom sonra gırmeye calsııyom charda bırı oluyo fıstern cekıyom pc yı tekrar gırıyom oluyo Twisted Evil Twisted Evil
S
Sparky ⭐ 19y
bendede oluyo bi bug var heralde charda biri var diyo ama arkadas listesinde yada guild de online gözükmüyor baska severdada charım yok bilmiyorum ama chara biri de giriyor olabilir
Shocked Shocked
D
diablo000 OP ⭐ 19y
charım hacklendi saolun ayrıca bu sayede oyunu bıraktım ankaradanım dıyen arkadas senın onu bana bulmana gerk yok ben 1 haftaya kadar oraya gıtcek 5 6 kısıle bı bulursam onu varya adres verdi ama ne kadar dogru bılmıyom ankara dikmen aslan....(aslan bıde bısıs vardı onu unuttum)kasımpaşa apt no:5 kat:2 %90 yalan ama bı dogrusa elımızden cekcegı var
C
cem_07 ⭐ 19y
bence camera acmayla heacklenıyosa oooo ısımız var bu pc dert basımıza bence
D
diablo000 OP ⭐ 19y
evevt sadece camı acmla bıle bole oluyo bırı bakabılırmı suan c ye format attım kalkmısmdıır hack programının etksı
P
pfffffff ⭐ 19y
can açtıgında sen onla direk irtibata veri gönderim ve alımına gidiosun
ip ni ele gecirirse her tür programla hack yapabilir.
D
diablo000 OP ⭐ 19y
hyr suanb format atttım dıorum yanı gecmısmıdır etkısı
P
pfffffff ⭐ 19y
format attıysan gecer tabiki.
D
diablo000 OP ⭐ 19y
ama sadece c ye attım d ye greek yok demi
D
diablo000 OP ⭐ 19y
elezıg yok demi d ye atmama hardısk c ye attım