Endonezya'dan elektro getirtmeyi düşünüyorum oradaki fiyatlar çok daha uygun, bütçem 300-400. 500'e kadar gidebilirim, önerileriniz çok önemli bir kaç gün içinde araştırma yapıp listeyi göndereceğim, uzun yıllar kullanmak istiyorum güzel bir şey olsun tavsiyelerinizi bekliyorum 😎
Elektro Gitar Alıyorum
· 21 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Ne gereği var,car car car bağırtcan makara:
bi onu kullanmadın zaten makara:
Les Paul
Ibanez
Cort
Bunlardan başka alma 👍
ps.Birde fender olabilir.Ama Onur'u bekle derim.O daha bilgili gitar konusunda 😉
Ibanez
Cort
Bunlardan başka alma 👍
ps.Birde fender olabilir.Ama Onur'u bekle derim.O daha bilgili gitar konusunda 😉
Les Paul
Ibanez
Cort
Bunlardan başka alma 👍
Onuru bekleyeceğim zaten ibanez düşünüyorum ama belli değil onur nerelerde 😜
Onla müzik çalışıyorsun biliyorsun değil mi Mert?Başka birşey yapmaya çalışma da.Hastanede bulmayalım seni 😆
Spoiler
Soğuk espri mi de yapıp kaçayım konudan 😆
Onla müzik çalışıyorsun biliyorsun değil mi Mert?Başka birşey yapmaya çalışma da.Hastanede bulmayalım seni 😆Spoiler
Soğuk espri mi de yapıp kaçayım konudan 😆
Sen bana mesaj atsana bir. 😜 Espride espiri olsa 😁
Yahu birinizde baterist olacağım bateri önerisi istiyorum desin 😊

Evet beyler yardım edebilecek yok mu?
B
bully4Life
⭐ 16y
Gibson
Fender
Ibanez
Jackson
Hepsi kalitelidir 🤘
Fender
Ibanez
Jackson
Hepsi kalitelidir 🤘
bunlardan al bak çok güzel 🍺

Marka verip durmayın adama beyler 😁
Endonezyada model lerin fiyatlarını bilmeden yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.
Burda Jem7 5milyardır orda 1milyardır atıyorum gidip te rg350 al dersek abez kaçar 😁
Endonezyada model lerin fiyatlarını bilmeden yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.
Burda Jem7 5milyardır orda 1milyardır atıyorum gidip te rg350 al dersek abez kaçar 😁
Neyse Cort x6 çok iyi yorumlar aldım onu seçebilirim diye düşünüyorum.

Meto sen onu bırakta.Elektro ile gitar çalmayı öğreneceğini mi sanıyorsun sen 😜 Klasikten başlamalısın.Yoksa olmaz.Çaylaklığın zevkini alman lazım. summer7:
Meto sen onu bırakta.Elektro ile gitar çalmayı öğreneceğini mi sanıyorsun sen 😜 Klasikten başlamalısın.Yoksa olmaz.Çaylaklığın zevkini alman lazım. summer7:
Bro az çok bir şey biliyorum zaten, kurs başlıyor bu ay sonu kursta klasik akşamları elektro 😈
Bro az çok bir şey biliyorum zaten, kurs başlıyor bu ay sonu kursta klasik akşamları elektro 😈
Adım gibi eminim.Yapamazsın.Daha o kadar parmak egzersizi yapcan.Çok mu kolay sandın sen.Klavyenin perdelerini tutturmak ilk başlarda zor gelir.Hoca en az 1 ay parmak egzersizi yaptırcak.Yinede yanılırım inşallah 😊 whiteangel
Adım gibi eminim.Yapamazsın.Daha o kadar parmak egzersizi yapcan.Çok mu kolay sandın sen.Klavyenin perdelerini tutturmak ilk başlarda zor gelir.Hoca en az 1 ay parmak egzersizi yaptırcak.Yinede yanılırım inşallah 😊 whiteangel
Bro hazır babam oradayken alıyım en kötü ihtimal kenarda durur. Selim Işık bile diyor elektroyla başlamak sorun olmaz kurs zaten 1 ay değilki bu ay sonu başlıyor acelemiz ne daha yıllar var 😜
model ide söyleseydin ya 😄 hiç endonezyaya uğramazdın 😜 burdada 400 lira zaten 200 ede bi marshall mg10 çakarsın al sana Elektro Başlangıç seti ^^.
---
İçini karartmak gibi olmasında kurstan birşey bekleme, Diplomalı bir kurssa bekleme yani.
Etüt Etüt nereye kadar diyeceksin, o yüzden sana Selim Hoca yı tavsiye ediyorum burdada GDV den olanlarda var onlarda diyecektir zaten. Elektro Gitar kursta öğrenilmez, ya ders alıcaksın yada Selim Hoca ya takılıcaksın 😁
GDV 🤘
---
İçini karartmak gibi olmasında kurstan birşey bekleme, Diplomalı bir kurssa bekleme yani.
Etüt Etüt nereye kadar diyeceksin, o yüzden sana Selim Hoca yı tavsiye ediyorum burdada GDV den olanlarda var onlarda diyecektir zaten. Elektro Gitar kursta öğrenilmez, ya ders alıcaksın yada Selim Hoca ya takılıcaksın 😁
GDV 🤘
model ide söyleseydin ya 😄 hiç endonezyaya uğramazdın 😜 burdada 400 lira zaten 200 ede bi marshall mg10 çakarsın al sana Elektro Başlangıç seti ^^.
---
GDV 🤘
Selim hocaya her zaman devam zaten, klasik gitar kursu gittiğim. Önemli olan birkaç bir şey kapabilmek istek oldukça kendimi kendim geliştirmek en iyisi.
ibanez diyorum başka birşey demiyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap