Icerige atla
Extraloob

Elektro Gitar Alıyorum

· 21 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
Metover OP ⭐ 18y
Endonezya'dan elektro getirtmeyi düşünüyorum oradaki fiyatlar çok daha uygun, bütçem 300-400. 500'e kadar gidebilirim, önerileriniz çok önemli bir kaç gün içinde araştırma yapıp listeyi göndereceğim, uzun yıllar kullanmak istiyorum güzel bir şey olsun tavsiyelerinizi bekliyorum 😎
21 Yanıt
K
Kai ⭐ 18y
Ne gereği var,car car car bağırtcan makara:
R
Rochas ⭐ 16y
bi onu kullanmadın zaten makara:
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Les Paul
Ibanez
Cort
Bunlardan başka alma 👍

ps.Birde fender olabilir.Ama Onur'u bekle derim.O daha bilgili gitar konusunda 😉
M
Metover OP ⭐ 18y
Les Paul
Ibanez
Cort
Bunlardan başka alma 👍

ps.Birde fender olabilir.Ama Onur'u bekle derim.O daha bilgili gitar konusunda 😉

Onuru bekleyeceğim zaten ibanez düşünüyorum ama belli değil onur nerelerde 😜
M
Mirage ⭐ 19y
Onla müzik çalışıyorsun biliyorsun değil mi Mert?Başka birşey yapmaya çalışma da.Hastanede bulmayalım seni 😆
Spoiler
Soğuk espri mi de yapıp kaçayım konudan 😆
M
Metover OP ⭐ 18y
Onla müzik çalışıyorsun biliyorsun değil mi Mert?Başka birşey yapmaya çalışma da.Hastanede bulmayalım seni 😆
Spoiler
Soğuk espri mi de yapıp kaçayım konudan 😆

Sen bana mesaj atsana bir. 😜 Espride espiri olsa 😁
A
Avasin ⭐ 17y
Yahu birinizde baterist olacağım bateri önerisi istiyorum desin 😊
M
Metover OP ⭐ 18y
Evet beyler yardım edebilecek yok mu?
B
bully4Life ⭐ 16y
Gibson
Fender
Ibanez
Jackson
Hepsi kalitelidir 🤘
B
BayPipo ⭐ 16y
bunlardan al bak çok güzel 🍺
T
TanerUNER ⭐ 19y
Marka verip durmayın adama beyler 😁

Endonezyada model lerin fiyatlarını bilmeden yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.

Burda Jem7 5milyardır orda 1milyardır atıyorum gidip te rg350 al dersek abez kaçar 😁
M
Metover OP ⭐ 18y
Neyse Cort x6 çok iyi yorumlar aldım onu seçebilirim diye düşünüyorum.
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Meto sen onu bırakta.Elektro ile gitar çalmayı öğreneceğini mi sanıyorsun sen 😜 Klasikten başlamalısın.Yoksa olmaz.Çaylaklığın zevkini alman lazım. summer7:
M
Metover OP ⭐ 18y
Meto sen onu bırakta.Elektro ile gitar çalmayı öğreneceğini mi sanıyorsun sen 😜 Klasikten başlamalısın.Yoksa olmaz.Çaylaklığın zevkini alman lazım. summer7:

Bro az çok bir şey biliyorum zaten, kurs başlıyor bu ay sonu kursta klasik akşamları elektro 😈
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y

Bro az çok bir şey biliyorum zaten, kurs başlıyor bu ay sonu kursta klasik akşamları elektro 😈

Adım gibi eminim.Yapamazsın.Daha o kadar parmak egzersizi yapcan.Çok mu kolay sandın sen.Klavyenin perdelerini tutturmak ilk başlarda zor gelir.Hoca en az 1 ay parmak egzersizi yaptırcak.Yinede yanılırım inşallah 😊 whiteangel
M
Metover OP ⭐ 18y

Adım gibi eminim.Yapamazsın.Daha o kadar parmak egzersizi yapcan.Çok mu kolay sandın sen.Klavyenin perdelerini tutturmak ilk başlarda zor gelir.Hoca en az 1 ay parmak egzersizi yaptırcak.Yinede yanılırım inşallah 😊 whiteangel

Bro hazır babam oradayken alıyım en kötü ihtimal kenarda durur. Selim Işık bile diyor elektroyla başlamak sorun olmaz kurs zaten 1 ay değilki bu ay sonu başlıyor acelemiz ne daha yıllar var 😜
T
TanerUNER ⭐ 19y
model ide söyleseydin ya 😄 hiç endonezyaya uğramazdın 😜 burdada 400 lira zaten 200 ede bi marshall mg10 çakarsın al sana Elektro Başlangıç seti ^^.

---
İçini karartmak gibi olmasında kurstan birşey bekleme, Diplomalı bir kurssa bekleme yani.

Etüt Etüt nereye kadar diyeceksin, o yüzden sana Selim Hoca yı tavsiye ediyorum burdada GDV den olanlarda var onlarda diyecektir zaten. Elektro Gitar kursta öğrenilmez, ya ders alıcaksın yada Selim Hoca ya takılıcaksın 😁

GDV 🤘
M
Metover OP ⭐ 18y
model ide söyleseydin ya 😄 hiç endonezyaya uğramazdın 😜 burdada 400 lira zaten 200 ede bi marshall mg10 çakarsın al sana Elektro Başlangıç seti ^^.

---
İçini karartmak gibi olmasında kurstan birşey bekleme, Diplomalı bir kurssa bekleme yani.

Etüt Etüt nereye kadar diyeceksin, o yüzden sana Selim Hoca yı tavsiye ediyorum burdada GDV den olanlarda var onlarda diyecektir zaten. Elektro Gitar kursta öğrenilmez, ya ders alıcaksın yada Selim Hoca ya takılıcaksın 😁

GDV 🤘

Selim hocaya her zaman devam zaten, klasik gitar kursu gittiğim. Önemli olan birkaç bir şey kapabilmek istek oldukça kendimi kendim geliştirmek en iyisi.
C
Cryolite ⭐ 19y
ibanez diyorum başka birşey demiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: