Icerige atla
Extraloob

Elektrik faturası 100 TL gelmiş içeri LtFEn

· 37 Yanıt · 4.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
hepsi bendede mevcut ama gelen fatura 50-60 arası. elektrikçi çağır kaçak olabilir.

edit ben hergün termosifonu açar duşumu alırım bu yandan da düşünün

ps herşeyi başbakana yıkıyorsunuz.

evet, herşeyi başbakana yıkıyorum. evimde ampulüm patlasın, yine tayyipe saydırırım. itirazın mı var?
[F New]Solo Gitarist
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
biz bilmeyiz Başbakan bilir.

🎭

Evin şartellerini indir gidip elektrik saatine bak şarteller inerkende dönüyorsa kaçak elektrik .. 👍
Ps: Başbakan diyorki elektrik az geldiyse sokak lambalarınıda size gömüyorum Bizim halktan eveeeet sesleri yükseliyor..
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
hepsi bendede mevcut ama gelen fatura 50-60 arası. elektrikçi çağır kaçak olabilir.

Türk halkı yakında kafasını kıracak elektrik faturasını yıkmışız kesmez onu.
M
Minotoche ⭐ 17y

evet, herşeyi başbakana yıkıyorum. evimde ampulüm patlasın, yine tayyipe saydırırım. itirazın mı var?

evet itirazım var. her boku adama yıkıyorsunuz. adam akıllı birşey söylüyorum adam akıllı cevap bekliyorum sen tehdit edermiş gibi konuşuyorsun hayırdır onurum?
.NET
.NET ⭐ 19y

evet itirazım var. her boku adama yıkıyorsunuz. adam akıllı birşey söylüyorum adam akıllı cevap bekliyorum sen tehdit edermiş gibi konuşuyorsun hayırdır onurum?

ne tehditi be abi nerden ne çıkardın 😁
[F New]Solo Gitarist
M
Minotoche ⭐ 17y
öptüm seni şap şup 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
muah 😆
[F New]Solo Gitarist
T
T_RoCK ⭐ 18y
Konu nereden nereye geldi ah recep sen yok musun sen ^^
P
PwneD ⭐ 18y
Termosifonu fazla kullanmayın. hatta hiç kullanmayın.Günısı FTW. Gerçekten çok yakar termosifon.
Galliport
Galliport ⭐ 16y
100 tl 2010 yılına göre normal bir fatura ücreti hemen hemen her 6 ayda bir zam geliyor elektriğe bu süre dahada az olabiliyor gayet normal yani.
X
xcorelli ⭐ 18y
pc 7/12 60 70 arasi geliyor 😜 klima yok tv de 7/12 acik 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ya arkadaşlar bizim elektrik faturası çok gelmeye başladı ya geçen ay 140 bu ay 100 geldi evdeki elektrikli araçları sayayım
*Plazma TV
*Uydu
*Ç.makinesi
*Bulaşık Makinesi
*Termosifon(Banyo yapmak için su ısıtıyo)
*B.Makinesi
*Buz Dolabı
*Bigisayar(Günün 8-9 saati rahat çalışıyo)
*Saç kurutma Makinesi
*Elektrik Süpürgesi
vss vs...
Arkadaşlar ailede 5 kişiyiz haftada herkes 1 max 2 banyo,duş yapar alır.Sizce gelen bu fatura normal mi yoksa fazla mı Eğer bu babamın gözüne fazla görünürse pc gitcek :'(

gayet normal bana da 110 geliyor standart, ama şu var tasarruf etmek için her türlü taktikleri kullanabilirsiniz öncelikle ampüllerden başlayınız ardından resiztantlı aletleri min. seviyede kullanınız.
M
Minotoche ⭐ 17y
vay canlı destek gibisin extra abiciğim 😜
C
Crisis ⭐ 19y
Bence normal,biz 3 kisi kalıyoruz 100den assagı gelmiyor 😊
O yaptıgın listeye göz attımda gözüme elektrik yakanlardan sadece sac kurutma makinası ve termosifon carptı.Cünkü onlar ısıtmak icin yüksek akım cektiginden elektrik sarfiyatıda artar.Bunun gibi makinalarız varsa onlardan kaynaklanıyordur.Buzdolabı,camasır makinası az elektrik harcar bulasık makinasıda az harcar ama a plus serisi kaliteli bir markaysa..Cünkü o da suyu ısıtmak icin yüksek akım ceker 😉

ps:off ne konustum end.mes mezunu oldugum belli olacak. summer3: 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
O yaptıgın listeye göz attımda gözüme elektrik yakanlardan sadece sac kurutma makinası ve termosifon carptı.Cünkü onlar ısıtmak icin yüksek akım cektiginden elektrik sarfiyatıda artar.Bunun gibi makinalarız varsa onlardan kaynaklanıyordur.Buzdolabı,camasır makinası az elektrik harcar bulasık makinasıda az harcar ama a plus serisi kaliteli bir markaysa..Cünkü o da suyu ısıtmak icin yüksek akım ceker 😉

ehehehe seviyorum abi bu rütbede ki adamları görünce daha bir dikkatli okuyorum okutuyorsunuz mesajlarınızı ❤️
M
ben köyde oturuyorum bitane PC 7/24 çalışıo çamaşır makinesi haftada 2 kez max oda birde termosifon (şohpen ):P var birde bildiğiniz ampullerden var okadar 200 lira civarında geliyordu bu saatler bakıma alındı felan feşmekan feleğimiz şaştı şimdi bu ara 70 felan gelio delirecek gibiyim yani kıracam saatin camını arasına akciğer filmim vardı sokacam onu alın dicem fatura aylık 5 lira ya gelir ya gelmez biz bole yapmıoz bize girio anasını satıyım
C
Crisis ⭐ 19y

ehehehe seviyorum abi bu rütbede ki adamları görünce daha bir dikkatli okuyorum okutuyorsunuz mesajlarınızı ❤️

makara: 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: