Arkadaşlar biz siteden Colinle charlarımızı takas ettk ElazıgLee bize aracılık yaptı. Gerçekten çok teşekkür ederm topladınızda 400 ytl lik charlarımzı hiçbrişy yapmadan yardımcı oldu takasımıza bunu sitedeki herkesin görmesini istiorm ve global olmasını istiyorum 😊 TEŞEKKÜRLER ELAZIGLEE TEŞEKKÜRLER EXTRALOOB
mucX mucX mucX mucX mucX
ElazıgLee ye ve Extraloob stsne güven
· 27 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
EVET ELAZİGLEE COK TEŞEKKÜRLER BAZILARI GİBİ KAÇMADIN BİZE YARDIM ETTİN SAGOL
mucX mucX mucX mucX mucX elaziglee mucX mucX mucX mucX mucX
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 Elazıglee Fun Clup istiyorm mucX mucX mucX mucX
mucX mucX mucX mucX Tüm EXL Ailesi mucX mucX mucX
headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 headbang2ft9 Elazıglee Fun Clup istiyorm mucX mucX mucX mucX
+1111111
Post kasmaktan 2 mizde ban yicez Very Happy galbia Very Happy:D genede
I love you to Very Happy
I love you to Very Happy
Rica ederim arkadaslar , hatta ben tesekkur ederim.ElazigLee funclub iyi fikir aslinda Twisted Evil Cool
Rica ederim arkadaslar , hatta ben tesekkur ederim.ElazigLee funclub iyi fikir aslinda Twisted Evil Cool
BenCede,Şu Rütbeyi Düzelt bizim 10 Tane Fan Club Açıcam Twisted Evil Mr. Green
BenCede,Şu Rütbeyi Düzelt bizim 10 Tane Fan Club Açıcam Twisted Evil Mr. Green
Ben yazıcaktım hızlı çıktın Mr. Green Mr. Green
auhhauha hallettim hacim.sizce simd oyunuma girmeye hak kazandimmi Twisted Evil
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
Takas yapdığınız charların lvl leri kacdı ?
ben 72 5.1 hybird aldım 66 int ve 56 lwl 40k sp li eu rogue verdm 😊 size 5.1 hybird nasıl
BU CHARİ İYİ BİR HALE GETİRİP yeni bir sp farmer kasıcam 😊 bu sefer 300-400k sp hedefim
J
Jason Walker
⭐ 19y
bu laf bana mı ? Rolling Eyes
haha çakal Mr. Green
bu laf bana mı ? Rolling Eyes
eh biraz Twisted Evil
sanırım bu laf bana söylendi kusura bakma ama yapı meselesi tanımadığım kimsenin işine,alışverişine karışmam....
J
Jason Walker
⭐ 19y
sanırım bu laf bana söylendi kusura bakma ama yapı meselesi tanımadığım kimsenin işine,alışverişine karışmam....
+1
ayrıca banada söylendi Twisted Evil Mr. Green bende aynısını söyledim ..
auhhauha hallettim hacim.sizce simd oyunuma girmeye hak kazandimmi Twisted Evil
Gir Hacım Gir,Fan Club İşi Latifeydi Mr. Green, Tekrar sağol. Twisted Evil Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap