Icerige atla
Extraloob

El - Kaide Vahşeti (+16)

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu görüntüler Irak'tan.

El-Kaide'li teröristler esir Iraklıları benzin dökerek, Allah'ın adını söyleyerek vahşice yaktı.

Bu vahşi görüntüleri, bir ibret belgesi olması nedeniyle yayınlıyor, yüreği dayanamayacak olanlara seyretmemelerini tavsiye ediyoruz.

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Vide ... 5&vid=2107
18 Yanıt
A
addIcFb ⭐ 19y
bişe yapmışlardırki yakmışlardır yoksa kimse Allahın Adını getirerek böle bişe yapmaz
E
EFendi ⭐ 19y
ne kadar saçmalıyorsun sen ya Allah'ın adı ağıza alınarak Allah'ın verdiği can mı alınır kim ki onlar Allah'ın verdiği canı alıyorLAr böyLe bir hakka kimse sahip değiLdir
Exclamation
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

bişe yapmışlardırki yakmışlardır yoksa kimse Allahın Adını getirerek böle bişe yapmaz

El - Kaide nin Terörist Olduğunu Biliyor Musun ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bir insanı öldürmek ne kadar acayip birşey bünyem ve zekam bunu algılamıyor o onu yaksın öbürü diğerini kessin nereye kadar gidilir böyle Rolling Eyes
T
boyle şeylerin siteye konulmasına karşıyım bide ibret olsun diye goruntuleri vermişsin hacım burda el kaideye katılmayı planlıyan mı var acaba kime ibret olcak Question Question
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

boyle şeylerin siteye konulmasına karşıyım bide ibret olsun diye goruntuleri vermişsin hacım burda el kaideye katılmayı planlıyan mı var acaba kime ibret olcak Question Question

Mesajı Anlamamışsın . Bu Görüntüleri El - Kaide İbret Olsun Diye Sitesinde Yayınlamış ... Ben İbret Olsun Diye Yayınlamadım Yani :)
T

Mesajı Anlamamışsın . Bu Görüntüleri El - Kaide İbret Olsun Diye Sitesinde Yayınlamış ... Ben İbret Olsun Diye Yayınlamadım Yani :)

pardon anlam bilgisinde kayma olmuş Mr. Green
yalnış anlaşılmadan dolayı ozur diliyom ama sende linki kaldırabilirdin
S
sorale ⭐ 19y

Bu görüntüler Irak'tan.

El-Kaide'li teröristler esir Iraklıları benzin dökerek, Allah'ın adını söyleyerek vahşice yaktı.

Bu vahşi görüntüleri, bir ibret belgesi olması nedeniyle yayınlıyor, yüreği dayanamayacak olanlara seyretmemelerini tavsiye ediyoruz.

ONLARIN el kaide olduklarını nerden biliyosun biri senin kılığına girip adam kesse sen mi kesmiş olcaksın insan karalamak kolay doğrusunu ALLAH bilir
D
DaHope ⭐ 19y
onlar TERÖRİST ben ise evel allah TÜRKÜM ve benim ortamındaki kişiler böyle bişi yapsa bilinki ilk kafasına ben sıkarım allahın adını azına alıor gayet ......(küfür olduğu için noktalı bıraktım) yapılması gerekilen bir insan. yanımda olsa kafasına sıkarım.ve bu görüntüler çok iğrenç. onlarda allah korkusu diye bişi kalmamış.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! extraokk
C
Crumby_ ⭐ 19y

ne kadar saçmalıyorsun sen ya Allah'ın adı ağıza alınarak Allah'ın verdiği can mı alınır kim ki onlar Allah'ın verdiği canı alıyorLAr böyLe bir hakka kimse sahip değiLdir
Exclamation

sonuna kadar katılıyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bu görüntüler Irak'tan.

ONLARIN el kaide olduklarını nerden biliyosun biri senin kılığına girip adam kesse sen mi kesmiş olcaksın insan karalamak kolay doğrusunu ALLAH bilir

Hürriyet.com.tr Öyle Söylüyor . El-Kaide Kendi Sitesinde Yayınlamış....
S
Sumsum ⭐ 19y
şerefsizler ya yazık vallahi yazık ya Evil or Very Mad böle ibret olsun dıe bu işleri yapan bu ınsanlara yanı terör müdür el kaidemıdır her ne b.k sa bu kadr cahillik görmedim vallahi yazık... Sad
L
Leet1 ⭐ 19y
Şerefsizler bari yapıyonuz Allah'ın adını azınıza almayın
D
dR.NooB ⭐ 19y
Allah' ın verdiği canı kimse alamaz !! Hele böyle vahşice ise bu insanlık vasıflarından yoksunluğu ifade eder.. Yazıklar olsun :@@ diri diri yakıyorlar şuraya bak
S

eminim sen o yananların yerinde olmak isterdin dimi ... adamlar bişi yapmıolarki sadece yakıolar demi

birazda kendimizi başkalarının yerine koyarak düşünelim Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

izlerken içim cız etti Crying or Very sad
P
Pennywise ⭐ 19y
sadece bukadarla olsaydı,ırağın daha nerelerinde ne acılar çekiyor insanlar da bizim haberimiz yok yapılan her işkenceyi,alınan her canı bilsek kimbilir belkide bunlar hafif gelecek Evil or Very Mad
I

sadece bukadarla olsaydı,ırağın daha nerelerinde ne acılar çekiyor insanlar da bizim haberimiz yok yapılan her işkenceyi,alınan her canı bilsek kimbilir belkide bunlar hafif gelecek Evil or Very Mad

Haklısın daha bunlar basları Exclamation

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: