Icerige atla
Extraloob

El Clasico 2010 /// FC Barcelona vs Real Madrid [ 5 - 0 ]

· 183 Yanıt · 19K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

BARCELONA - REAL MADRID [ EL CLASSICO ]

Maç Sonucu: FCB 5 - 0 RMA

Golleri görmek için tıklayın.

- Resim Silinmiş.

183 Yanıt
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Forzaaa Real aghh şu barça'ya 3-5 atsalar varya nasıl taksime çıkarım of offff heyecanla maçı bekliyorum artık ❤️
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Real madrid bu sefer çok pis çakacak 😎
F
FatalNukeZ ⭐ 16y
Real madrid alır diyorum 😊
A
Aragornnn ⭐ 18y
Real Madrid ❤️
B
Real Madrid bu sefer çok farklı çıkacak sahaya.Hani 3-5 atacaklarını düşünmüyorum ama Barça'yı 1farkla olsun yeneceklerine inanıyorum 😊

Real Madrid 😎
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Real Madrid bu sefer çok farklı çıkacak sahaya.Hani 3-5 atacaklarını düşünmüyorum ama Barça'yı 1farkla olsun yeneceklerine inanıyorum 😊

Real Madrid 8)

mourinho etkisi hemen farkediliyor ama mesut ve ronaldo bir de genç bir çocuk var bu üçlü harbiden hızlarıyla yırtacaklar diyorum en hızlı olan kazanacak ki o da real madrid 😎
*
*Just4Fun ⭐ 17y
Real Mardin Mort 😄 Barça 8 tane attı bu hafta :D:D:D Takır takır dizecek 😈
B

Real Madrid 8)

mourinho etkisi hemen farkediliyor ama mesut ve ronaldo bir de genç bir çocuk var bu üçlü harbiden hızlarıyla yırtacaklar diyorum en hızlı olan kazanacak ki o da real madrid 8)

bro real madrid mourinho yu sağlam,topu ayağında tutan yavaş açık takıntısından,taktiğinden kurtardı.oyunu domine eden,hızlı,pas alıp veren,adam eksilten açıklara sahip ve bu kaliteli açıklarıda en iyi şekilde kullanıyor.Real affetmez bu sefer 😎
B
Ben de ⭐ 17y
Messi - messi 😊
W
wiLd__ ⭐ 17y
Barça alıcak tartışmaya gerek yok 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Real Madrid 8)

mourinho etkisi hemen farkediliyor ama mesut ve ronaldo bir de genç bir çocuk var bu üçlü harbiden hızlarıyla yırtacaklar diyorum en hızlı olan kazanacak ki o da real madrid 8)

bro real madrid mourinho yu sağlam,topu ayağında tutan yavaş açık takıntısından,taktiğinden kurtardı.oyunu domine eden,hızlı,pas alıp veren,adam eksilten açıklara sahip ve bu kaliteli açıklarıda en iyi şekilde kullanıyor.Real affetmez bu sefer 8)

doğru hacım haklısın mourinho eski agresif futbolunu geliştirdi daha ziyade artık oyun kurucularla açıklardan faydalanıyor barçada topa çok hakim işler karışacak gibi 😜
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
ya madrid bir sıfır alır ki büyük ihtimal böyle olacak ya da madrid barça karşısında tarihinin farkını yer.
X
Real alır
D
desTibaa ` ⭐ 17y
Ronaldo-Mesut-Di Maria Bu üçlü Barca'yı fena acıtcakk :))
F
ForeverRox ⭐ 16y
Az gollü bir maç olur ama Madrid alır. 😄
U
Uprising ⭐ 19y
Real madrid rulezz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ronaldo-Mesut-Di Maria Bu üçlü Barca'yı fena acıtcakk :))

heh işte onun adı aklma gelmemişti di maria deli bir futbolcu barçanın pedrosu varsa realin mariası var ayrıca pep pedroyu sevmiyor oynatmayabilir salak herif umarım oynatmazsa fark yerler.
B
Buzzz ⭐ 18y
😜 Barcelona
C
Chrysler ⭐ 16y
Barcelona

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: