Maç Sonucu: FCB 5 - 0 RMA
Golleri görmek için tıklayın.
- Resim Silinmiş.

Real Madrid bu sefer çok farklı çıkacak sahaya.Hani 3-5 atacaklarını düşünmüyorum ama Barça'yı 1farkla olsun yeneceklerine inanıyorum 😊
Real Madrid 8)
Real Madrid bu sefer çok farklı çıkacak sahaya.Hani 3-5 atacaklarını düşünmüyorum ama Barça'yı 1farkla olsun yeneceklerine inanıyorum 😊
Real Madrid 8)
mourinho etkisi hemen farkediliyor ama mesut ve ronaldo bir de genç bir çocuk var bu üçlü harbiden hızlarıyla yırtacaklar diyorum en hızlı olan kazanacak ki o da real madrid 8)
Real Madrid 8)
mourinho etkisi hemen farkediliyor ama mesut ve ronaldo bir de genç bir çocuk var bu üçlü harbiden hızlarıyla yırtacaklar diyorum en hızlı olan kazanacak ki o da real madrid 8)
bro real madrid mourinho yu sağlam,topu ayağında tutan yavaş açık takıntısından,taktiğinden kurtardı.oyunu domine eden,hızlı,pas alıp veren,adam eksilten açıklara sahip ve bu kaliteli açıklarıda en iyi şekilde kullanıyor.Real affetmez bu sefer 8)
Ronaldo-Mesut-Di Maria Bu üçlü Barca'yı fena acıtcakk :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap