Bugün izlediğim türk yapımı korku filmi. Hasan Karacadağ yine estirmiş.Konu olarak çok saçma olmamış bence senaryonun çok güzel bir gidişatı vardı.Gerilmekten boynum ağrıdı diyebilirim. 😄

Hafta sonu arkadaşlar ile gitmeyi düşünüyorum eğlenceli olacağa benziyor :D

berbatti. hayatımda izlediğim en korkunç olmayan korku filmi. şeytan yokuşu ne öyle strech folyo sarılı.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

berbatti. hayatımda izlediğim en korkunç olmayan korku filmi. şeytan yokuşu ne öyle strech folyo sarılı.

Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiberbatti. hayatımda izlediğim en korkunç olmayan korku filmi. şeytan yokuşu ne öyle strech folyo sarılı.
Abi Türk korku filmlerine korkmak yada başka bir beklentiyle gitmeyeceksin ki, biz arkadaşlarla hep bu tür filmlerine gidip makara yapıyoruz yani başka bir yerde o keyifi alamıyorsun :D
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiberbatti. hayatımda izlediğim en korkunç olmayan korku filmi. şeytan yokuşu ne öyle strech folyo sarılı.
Ben hiç öyle düşünmüyorum.Gayet güzeldi.
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildiAbi ben de kiz arkadasimla gittim ve salon kahkaha atiyordu film boyunca ben anlamadim korku filmi mi komediye mi gelmis millet :Dberbatti. hayatımda izlediğim en korkunç olmayan korku filmi. şeytan yokuşu ne öyle strech folyo sarılı.
Abi Türk korku filmlerine korkmak yada başka bir beklentiyle gitmeyeceksin ki, biz arkadaşlarla hep bu tür filmlerine gidip makara yapıyoruz yani başka bir yerde o keyifi alamıyorsun :D

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap