Daha önce film sitesi olarak işlev gören eksinn.com u blog yapma kararı aldım.Yazıları ve temayı bu sabah hallettim.Logo şimdilik yok(yapacak olan olursa özel mesajdan ulaşabilir 😄 ) Site hakkında yorumlara açığım.Yazar alımıda var isterseniz blogumda yazar olabilirsiniz 😜
Ekşın
· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
Logo yenilendi 😄
Blog sitesi yapmissin hayirli olsun da blog sitesinin belli bir konusu olmali diye dusunuyorum
[F New]Solo Gitarist
satın almış galiba ?
Blog sitesi yapmissin hayirli olsun da blog sitesinin belli bir konusu olmali diye dusunuyorum
Belirli bir konuda sabit kalıp yazamıyorum.O anda aklıma ne geliyorsa onu yazmak istediğim için serbest bir blog.
"]satın almış galiba ?
Tema mı? Eğer temayı kasdediyorsan ücretsiz dağıtılan bir wordpress teması.Domaini kasdediyorsan o bana ait.
güzelmiş ama 😊 devam 😊
"]güzelmiş ama 😊 devam :)
Eyvallah,sağolasın.
güzel olmuşta wax'ın dediği gibi bir konu üzerinden git bence
Hayırlı olsun hocam. Evet biraz daha özelleştirirsen konuları daha mantıklı 😊
Kişisel bir blog gibi düşünmüştüm ama bir konu kafamda tasarlarsam yapabilirim,yorumlar için teşekkürler.
Gugıl adsenseye başvurduk ve eksik içerik sebebiyle reddedildik. 😄
Gugıl adsenseye başvurduk ve eksik içerik sebebiyle reddedildik. :D
Baştan göndermekte hata yapmışsın 😄 En az yayınlanalı bir - iki ay olmasını bekle ve öyle gönder. Hiçbir site öyle ilk günden kabul edilmez 😄
Baştan göndermekte hata yapmışsın 😄 En az yayınlanalı bir - iki ay olmasını bekle ve öyle gönder. Hiçbir site öyle ilk günden kabul edilmez :D
İlk olabilirdim belki summer1: Şaka bir yana zaten olumsuz sonuçlanacağını biliyordum,maksat çalışanlar boş boş durmasın 😄
Beyler şuanki tema mı yoksa şu mu görünüş olarak daha iyi?
http://btemplates.com/2012/blogger-temp ... llow/demo/
Blog olan bir site olduğu göz önünde bulundurun.
http://btemplates.com/2012/blogger-temp ... llow/demo/
Blog olan bir site olduğu göz önünde bulundurun.
Temet Nosce
⭐ 17y
Baştan göndermekte hata yapmışsın 😄 En az yayınlanalı bir - iki ay olmasını bekle ve öyle gönder. Hiçbir site öyle ilk günden kabul edilmez :D
Ben siteyi sunucuya yükledim,sitede de birşey yoktu. 3 saat sonra aldım reklamı. 😁
Ben siteyi sunucuya yükledim,sitede de birşey yoktu. 3 saat sonra aldım reklamı. 😁
Adam torpilli beyler 😞
Nina Ricci
⭐ 17y
Odunya teması candır seosu güçlüdür iyi kullanabilirsen.
Ayrıca kalıcı bağlantıları özel olarak işaretleyip /%postname%.html bu kodu girersen daha iyi olur anasayfada da etiket widget'ı eklemen başlangıç için iyi olur.
Ayrıca kalıcı bağlantıları özel olarak işaretleyip /%postname%.html bu kodu girersen daha iyi olur anasayfada da etiket widget'ı eklemen başlangıç için iyi olur.

Odunya teması candır seosu güçlüdür iyi kullanabilirsen.
Kalıcı bağlantıları düzenledim ama widget olayını bilmiyorum.
Nina Ricci
⭐ 17y
Görünümden bileşenlere gel orada etiket bulutu var onu sağ tarafa çek ^^

Tamamdır,eyvallah.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap