Icerige atla
Extraloob

Ekşın

· 24 Yanıt · 1.9K görüntüleme
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Daha önce film sitesi olarak işlev gören eksinn.com u blog yapma kararı aldım.Yazıları ve temayı bu sabah hallettim.Logo şimdilik yok(yapacak olan olursa özel mesajdan ulaşabilir 😄 ) Site hakkında yorumlara açığım.Yazar alımıda var isterseniz blogumda yazar olabilirsiniz 😜
24 Yanıt
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Logo yenilendi 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Blog sitesi yapmissin hayirli olsun da blog sitesinin belli bir konusu olmali diye dusunuyorum
[F New]Solo Gitarist
A
Alway[S] ⭐ 15y
satın almış galiba ?
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Blog sitesi yapmissin hayirli olsun da blog sitesinin belli bir konusu olmali diye dusunuyorum

Belirli bir konuda sabit kalıp yazamıyorum.O anda aklıma ne geliyorsa onu yazmak istediğim için serbest bir blog.

"]satın almış galiba ?

Tema mı? Eğer temayı kasdediyorsan ücretsiz dağıtılan bir wordpress teması.Domaini kasdediyorsan o bana ait.
A
Alway[S] ⭐ 15y
güzelmiş ama 😊 devam 😊
M
mrfluu OP ⭐ 15y
"]güzelmiş ama 😊 devam :)

Eyvallah,sağolasın.
E
EmmaW ⭐ 19y
güzel olmuşta wax'ın dediği gibi bir konu üzerinden git bence
C
Canova ⭐ 17y
Hayırlı olsun hocam. Evet biraz daha özelleştirirsen konuları daha mantıklı 😊
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Kişisel bir blog gibi düşünmüştüm ama bir konu kafamda tasarlarsam yapabilirim,yorumlar için teşekkürler.
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Gugıl adsenseye başvurduk ve eksik içerik sebebiyle reddedildik. 😄
C
Canova ⭐ 17y
Gugıl adsenseye başvurduk ve eksik içerik sebebiyle reddedildik. :D

Baştan göndermekte hata yapmışsın 😄 En az yayınlanalı bir - iki ay olmasını bekle ve öyle gönder. Hiçbir site öyle ilk günden kabul edilmez 😄
M
mrfluu OP ⭐ 15y

Baştan göndermekte hata yapmışsın 😄 En az yayınlanalı bir - iki ay olmasını bekle ve öyle gönder. Hiçbir site öyle ilk günden kabul edilmez :D

İlk olabilirdim belki summer1: Şaka bir yana zaten olumsuz sonuçlanacağını biliyordum,maksat çalışanlar boş boş durmasın 😄
Temet Nosce

Baştan göndermekte hata yapmışsın 😄 En az yayınlanalı bir - iki ay olmasını bekle ve öyle gönder. Hiçbir site öyle ilk günden kabul edilmez :D

Ben siteyi sunucuya yükledim,sitede de birşey yoktu. 3 saat sonra aldım reklamı. 😁
M
mrfluu OP ⭐ 15y

Ben siteyi sunucuya yükledim,sitede de birşey yoktu. 3 saat sonra aldım reklamı. 😁

Adam torpilli beyler 😞
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Odunya teması candır seosu güçlüdür iyi kullanabilirsen.
Ayrıca kalıcı bağlantıları özel olarak işaretleyip /%postname%.html bu kodu girersen daha iyi olur anasayfada da etiket widget'ı eklemen başlangıç için iyi olur.
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Odunya teması candır seosu güçlüdür iyi kullanabilirsen.
Ayrıca kalıcı bağlantıları özel olarak işaretleyip /%postname%.html bu kodu girersen daha iyi olur anasayfada da etiket widget'ı eklemen başlangıç için iyi olur.

Kalıcı bağlantıları düzenledim ama widget olayını bilmiyorum.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Görünümden bileşenlere gel orada etiket bulutu var onu sağ tarafa çek ^^
M
mrfluu OP ⭐ 15y
Tamamdır,eyvallah.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: