A Addicted OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Hahah adam bilgisayar özelliklerini sayıyo yabancı. Bizim Türkde aşşa kalırmı hiç makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rookie ⭐ 18y 15 yil once #2 ahaha 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #3 daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 15 yil once #4 İ am need PVP 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LethaLKiss ⭐ 16y 15 yil once #5 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted OP ⭐ 19y 15 yil once #6 birisi bana im not türk abi demişti ölmüştüm gülmekten 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #7 makara: makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LethaLKiss ⭐ 16y 15 yil once #8 birisi bana im not türk abi demişti ölmüştüm gülmekten 😆ahahah bu daha iiiymiş makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 15 yil once #9 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T theweled ⭐ 17y 15 yil once #10 saturn ^^ bn _BabyFaces_ ICEPRINCESS aynı guuıldeyk bıde 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lemus ⭐ 18y 15 yil once #11 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PwneD ⭐ 18y 15 yil once #12 Ahaha Ezmişsin adamı :d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #13 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #14 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil