Icerige atla
Extraloob

Ekranda izdivaç rezilliği Bu kadarıda pes

· 15 Yanıt · 3.0K görüntüleme
F
F10diP| OP ⭐ 19y
🍿 Desti izdivaç'a katılan bir amcamız esra erol'la fazlaca yakınlaşınca dayanamıyor ve olanlar oluyor.
60262.jpg
Türk televizyonlarında son yıllarda her türden acayipliği gördük.. Artık hiçbir şey bizi şaşırtmaz diyorduk ki, izdivaç programları patlak verdi.

Artık mesai saatinde iş güç bırakılıyor, ekran başında komşu teyzeye koca, kapıcı Haydar'a 'karı' aranıyor!

"Evin var mı? Evsiz adama varmam" diyen mi ararsın, "Kıııııı, senin herif eve gelmiyor muydu?" diye soran sunucu mu!

Hiç biri yetmiyormuş gibi bir de sunucu tacize uğruyor. Hemde yaşını başını almış bir dedemiz tarafından. "Dünya ahiret bacım ol" sözünün ardından taciz ediyor ve sunucu Esra Erol ne olduğunu şaşırıyor.
http://www.vidivodo.com/187767/dest-i-taciz

iyi forumlar..
Dosyalar (1)
15 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
Looool Puhahahaha koptum ya 😁 😁 😁

Rezil insanlar ☕
W
Koptum ya.İnanılmaz bişi 😄
S
ShootEmUp ⭐ 19y
Amca kaç yıl karısız kaldıysa 😜
C
carwen ⭐ 18y
Hay Allah`ım,güldürdü beni.
Amca azmış 70`ten sonra.. 😆
X
XianHun ⭐ 18y
bu 1 senelik olay 😄
A
addIcFb ⭐ 19y
Amcaya bak hemen evlendirmek lazım ^^
S
SilenTT ⭐ 19y
bunları zamanım oldukça izliyorum komedi filmlerini talk show ları aratmıyorlartavsiye ederim 😈
''Annem'' türküsünü ağlayarak dinledikten hemen sonra bir ''Pop'' şarkıyla göbek atabilen insanlar var. Bu insanları tebrik etmemek elde değil 😈
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Amcaya Bak Hemen Elini Nereye Atıyor 😈
F
FreeDom ⭐ 18y
Muhahaha
Amcam Yolunu Bulmuş ^^
A
addIcFb ⭐ 19y
bunları zamanım oldukça izliyorum komedi filmlerini talk show ları aratmıyorlartavsiye ederim 😈
''Annem'' türküsünü ağlayarak dinledikten hemen sonra bir ''Pop'' şarkıyla göbek atabilen insanlar var. Bu insanları tebrik etmemek elde değil 😈

Seyirciler nasıl ^^ 😈
S
screamadle ⭐ 19y
Neden böyle diyosunuz ki, gençliğini özlemiştir belki amcada xD
T
Tarantella ⭐ 19y
afedersiniz tutulmayacak gibi değil..ki amcam zaten belli bi yaşa gelmiş.
libidolarına tam anlamıyla hakim olmasını beklemeyelim ondan 😜
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y
zuauuahahs
J
Journalist ⭐ 19y
zuhahahahaha koptum ya amca işi biliyo

tv lere gelince Bizim halkımız böyle şeyleri seviyor vede yapımcılarda bunun gibi saçmada olsa izlenen programlar üretiyor 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: