Icerige atla
Extraloob

Ekran Kartı Temassızlık

· 12 Yanıt · 14K görüntüleme
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bilgisayar kafayı yedi. Silkroada giriyorum ,warcrafta giriyorum renkler gidiyor pc donuyor ve mavi bir ekran geliyor sonra rest atıyor.
Açılırken bip sesi bazen geliyor bazen gelmiyor , gigabyte ekranında g nin üzerinde nokta nokta şeyler oluşuyor. Açılırken windows 7 deki 4 ışık birleşiyor sonra donuyor.
Kasayı açtığımda ekran kartında temassızlık olduğundan şüpheleniyorum. Çıkarttım taktım düzelir gibi oldu windows açıldı oyuna girdim gene renk gitti mavi ekran geldi rest attı gene.

cappabaron , nincasu ve daha adını bilmediğim pc den anlayan arkadaşlar yardımmmmm
Yaralı style
12 Yanıt
X
Xperyon ⭐ 15y
PC Formatla eğer gene sorun düzelmiyorsa işletim sistemini farklı kur Örn ( Xp ise Win7 e )
bide yakın zamanda pc ye parça ekledinmi veya değiştirdinmi?
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Yok yakınlarda parça değiştirmedim
Bide güvenli modda açılıyor
Yaralı style
X
Xperyon ⭐ 15y
Pc formatla mümkünse işletim sistemini değiştirmeyi dene.Mavi ekran geliyor dedin " Dump Files diye bir hatamı " ?

+ Kasayı aç
Ramleri ve Ekran kartını çıkar.Ram ve Ekran kartının dilini çok az nemli bir bezle sil " kesinlikle ıslak olmıcak ".
Yerine oturtturduğundan emin ol pc aç.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Evet dump files diye ama bütün ekranı kaplıyor.
Deniyecem şimdi
Yaralı style
X
Xperyon ⭐ 15y
Ekranı Değil komple Pc resetler o hata genelde işletim sistemindeki uyumsuzluktan kaynaklanır.
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
İşletim sistemi uyumsuzluğu neden olurki önceden böyle hata vermiyordu . Windows 7 2gb en az ram istiyor bende 1gb ram var ondan olabilirmiki?
Yaralı style
H
hanry006 ⭐ 16y
İşletim sistemi uyumsuzluğu neden olurki önceden böyle hata vermiyordu . Windows 7 2gb en az ram istiyor bende 1gb ram var ondan olabilirmiki?

Hayır.

uyumsuzluk sorunu var. Aynı sorunu ben ses kartı yuklerken yasamıstım. Harıcı ses kartı olan makıneye anakartın ses drıverını tanıttınce boyle bı sıkıntı yaratmıstı. [mavı ekran dan bahsedıyorum.]

Formatla %90 işletım sıstemınde sıkıntı var . Eğer Guvenlı modda herhangı bır sorun yaratmıyorsa
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Formattan başka çözüm yokmudur :S
Yaralı style
X
Xperyon ⭐ 15y
Eğer Harddisk i 2 ye ayırdıysan.Bilgilerini Yedek kısmına atarsın system bölümünüde formatlarsın,ama format şart :!!&%&!
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Tmm arkadaşlar yoğun istek üzerine format atcam eyw herkese 😄
Ekran kartımın yanmadığını bilmek sevindirdi 😄
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp OP ⭐ 19y
Ekran kartı yanmıştı
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: