Icerige atla
Extraloob

Ekran kartı ile ilgili sorunum var yardım lütfen

· 3 Yanıt · 2.9K görüntüleme
S
Sunsrocu OP ⭐ 16y
bütün extraloob halkına iyi günler bundan 1 ay önce ekran kartım garantiye gitti bugün geldi
modeli:nvidya ge force 9500 GT 1024mb/128 bit modeli bu kendi sitesinden driver indirdim 2 kere bu hatayı veriyor

bundan yaklaşım 1 sene önceden kalan bi driver vardı onu yükledim yüklendi sonra silkroadta girim dedim dondu sonra reset atıım ekran tuhaf oldu renkler karıştı ver dondu ve farklı yüksek oyunlarda aynı şeyi yapıyor...
Sizce Driver ın eski olmasından kaynaklanan bir şeymi?
yada ekran kartı yine mi bozuk?
resimde yazan hata indirdiğim dosyanının bozuk olduğunumu belirtiyor ? :S:S daral:
3 Yanıt
H
hoLaaa ⭐ 18y
bütün extraloob halkına iyi günler bundan 1 ay önce ekran kartım garantiye gitti bugün geldi
modeli:nvidya ge force 9500 GT 1024mb/128 bit modeli bu kendi sitesinden driver indirdim 2 kere bu hatayı veriyor

bundan yaklaşım 1 sene önceden kalan bi driver vardı onu yükledim yüklendi sonra silkroadta girim dedim dondu sonra reset atıım ekran tuhaf oldu renkler karıştı ver dondu ve farklı yüksek oyunlarda aynı şeyi yapıyor...
Sizce Driver ın eski olmasından kaynaklanan bir şeymi?
yada ekran kartı yine mi bozuk?
resimde yazan hata indirdiğim dosyanının bozuk olduğunumu belirtiyor ? :S:S daral:

ekran kartında sorun devam ediyor olabilir eski driverda olsa yinede çalışır. ama resimdeki DRİVERIN bozuk olduğu kesin.
S
Sunsrocu OP ⭐ 16y
ekran kartım bozukmuş garantiden geldi =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: