Icerige atla
Extraloob

Ekran Kartı Fazla Isınıyor

· 5 Yanıt · 1.6K görüntüleme
B
BaZinGa OP ⭐ 18y
mrb arkadaslar bnm ATI Radeon X1300/1600 sreisini 512 lik ekran kartı var fakat hem antalya kosulları hemde ekrankartının altındakı TV kartı filan ekran kartı ısınıp recowery hatası verıo 😞 ekrankartına doğru bi fan taktım bide kendi fanı var 2 fan ama yınede ısınıyor zaten fan sıcak üflüyor hava sıcak bide üstüne bi soğutucu demirlerden koysammı die düşünüyorum ama karta zarar verebilir die korkuyorum size ne yapıp kartı soğutabilriim ?
5 Yanıt
D
DemonBoy ⭐ 18y
kardeş çok çalıştırma pc yi ana kartı yakarsın pahalıya patlar bilgisayarının yanındaki demir kapatıcılarından birini çıkar yanı boş kalsın biraz havalansın bide fan sayını biraz çoğalt dicem ama 2 fan varmış dediğimi bi yap düzelmesse pm atarsın 👍
B
BoOoOS ⭐ 17y
Kasanın kapaklarının birisini acarsan eger toz toplar içine kasa ve bozulmaya yol acar sen yanına bir vantilatör al hem sen serinle hem kasa.
S
SroKopat ⭐ 18y
mrb arkadaslar bnm ATI Radeon X1300/1600 sreisini 512 lik ekran kartı var fakat hem antalya kosulları hemde ekrankartının altındakı TV kartı filan ekran kartı ısınıp recowery hatası verıo 😞 ekrankartına doğru bi fan taktım bide kendi fanı var 2 fan ama yınede ısınıyor zaten fan sıcak üflüyor hava sıcak bide üstüne bi soğutucu demirlerden koysammı die düşünüyorum ama karta zarar verebilir die korkuyorum size ne yapıp kartı soğutabilriim ?

ekran kartına doğru diyorsun ama nasıl? kasanın yan kapağına mı taktın yoksa ekran kartının altına (soğutucu demirine) bakacak şekilde mi?
B
BaZinGa OP ⭐ 18y
Sorun çözülünce konuyu unuttum k.bakmayın 😄 Öncelikle pc nın tüm kapakları açılıdır 2 fan pc nın arka tarafından değişik bi yolla tutuludur.Artık hata vermiyor.Ama yinede aşırı sıcak üstüne bişeyler koymayı göze alamadım 😄 Hepinize yinede teşekkürler 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: