Icerige atla
Extraloob

Ek iş lazım.

· 10 Replies · 1.4K views
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ehliyet alıcam, dosya hazır öylece bekliyor, bildiğiniz üzre 1.5 ay önce telefonu kaptılar. Kısacası ek iş lazım, stajer maaşıyla hiç birşeyin olacağı yok. Pazartesi salı öğleden sonra, haftasonu full boş. Bu şekilde çalışabileceğim, emeğimin karşını alabileceğim parası da az-çok bana yetecek bir iş olması lazım. Yaş 19. Var mı aklınızda bu şekilde çalışabileceğim yer ve ya önerebileceğiniz bir iş?
Special thx to Flexi
10 Replies
Hurley
Hurley ⭐ 13y
hafta sonları garsonluk yapan arkadaşım var günlük 30 tl alıyor
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ehliyet alıcam, dosya hazır öylece bekliyor, bildiğiniz üzre 1.5 ay önce telefonu kaptılar. Kısacası ek iş lazım, stajer maaşıyla hiç birşeyin olacağı yok. Pazartesi salı öğleden sonra, haftasonu full boş. Bu şekilde çalışabileceğim, emeğimin karşını alabileceğim parası da az-çok bana yetecek bir iş olması lazım. Yaş 19. Var mı aklınızda bu şekilde çalışabileceğim yer ve ya önerebileceğiniz bir iş?

bro aylardır sokaklarda terör mü estiriyordun araba falan almıştın yanlış hatırlamıyorsam 😜 Soruna gelirse valla bir yerde çalışsam yardım ederdim de hiç bilmiyorum o işleri 🙄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
kankito burdan ekmek bulman zor, cevrendeki cafe,rest,bar vs mekanlari gezerek bulabilirsin kolayca
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@rebel

Araba aileye alinacakti sahsima değil. Simdi kendi ihtiyaclarim için bu yasta anne bana harclik ver mi diyeyim?

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Special thx to Flexi
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Waikiki, mc, burger gibi yerlerde iş bulabilirsin diye düşünüyorum
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
@rebel

Araba aileye alinacakti sahsima değil. Simdi kendi ihtiyaclarim için bu yasta anne bana harclik ver mi diyeyim?

şimdi o aileden aileye değişir mesela ben bişey demem babama babam haftalık kaç lazım der hafta sonları falan derim su kadar kaldı su kadar versen yeter falan verir tabi senin farklı olabilir. Ama kendi ek harcamaların için çalışman daha güzel olur tabi bence barmenlik falan bul derim bulabilirsen, garsonluk da iyidir.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ben 9 yaşından beri eve babalik da yaptigim için abimle beraber, öyle birşey söz konusu değil hacim 😊 tesekkur ederim onerileriniz için. Pazartesi bi dolasicam.

Special thx to Flexi
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Ben normal iş bulamıyorum gökhan, sen ek işmi bulucaksın bırak allasen 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu mesaj Always rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben normal iş bulamıyorum gökhan, sen ek işmi bulucaksın bırak allasen :D

Sen İzmir'desin, ben İstanbul'dayım hacım 😘
Special thx to Flexi

Log in to write a reply.