Sıkıldım motor motor motor. Ya beyler çok abez sorular soruyorlar mı detay gibi. Bide soru sayılarınıda azaltmişlar zaten...
Ehliyet sınavına son gün çalışmak...
· 83 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor
Sıkıldım motor motor motor. Ya beyler çok abez sorular soruyorlar mı detay gibi. Bide soru sayılarınıda azaltmişlar zaten...
83 Yanıt
basit şeyler soruyorlar. benzin motorin vs şeyler soruyorlar. ben de son akşam okudum 250 sayfa falan uyuyarak, 100 ile geçtim
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Kitaptan çalışayım dedimde uyuyakalıyordum az daha 😞 Dedim bari videoyla yazarak yapayım. Bakalım ne olacak okulun sınavlarından ehliyete zaman mı kalıyor anasını satem:(
İlk Yardım 86
Trafik 84
Motor 100
Son gün çalışarak girdim 😄
Trafik 84
Motor 100
Son gün çalışarak girdim 😄
şimdi bu sınava ben de giriyor olacaktım...
sweetCHIEF
⭐ 17y
ben vakit bile ayiramiyorum yas geldi gecti 20 olacagim neredeyse
22de anca aldım beyler hala kullanabileceğim bi aracım yok 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
ahahahfh iste bizim olayimiz bu bosuna kasmaya gerek yok 😁
22de anca aldım beyler hala kullanabileceğim bi aracım yok :D
ahahahfh iste bizim olayimiz bu bosuna kasmaya gerek yok 😁
bende son gün çalıştım hepsi 90 90 90 geldi son 1-2 senenin sorularını çıkar çöz yaparsın zorlanmadan
Sınavı geçmen yetiyor mu yoksa yüksek puanın bir değeri var mı? 😜
70 almak yetiyor gerisi boş..
Bu saatte motor bitti.... Sor bakim hatirlionmu bişi bi halt hatirlamiyorum. Ayrıca aklıma gelmişken söyleyeyim clickandbuy senin taa...
Oha ayni 😄
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
İlk Yardım 86
Trafik 84
Motor 100
Son gün çalışarak girdim :D
Oha ayni 😄
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

C
CaptainCoCo
⭐ 19y
Sınavda kendini aptal gibi hissedeceksin.Sınavdan çıkınca nedemek istediğimi anlarsın 😄
Hacı mantık sorusu motor hariç ben dün sağlık denemelerini çözdüm bi onu anlamiyorum ama ben bikaç derse gittim sürücü kursunda onun cok etkisi var akilda kaliyo maket motordan gösterdiği için bi kahvaltı yapip cikayim bende sınava doğru yürürek giderim hadi kolay gelsin 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
sinava girenler n'apti?
60 soru muydu? 120 soru muydu?
60 soruydu trafikde 25 motorda 20 ilkyardımda 15 soru vardı trafikte 20/25 motorda 17/20 kafadan yaparim ama ilkyardım yapamadim bidaha sınava inşallah 😄
Ben A2 yede girmiştim sadece 20 soruluk motor sınavından sorumluydum 5 dakkada bitmişti kalan 55 dakika sınıfta rehin kaldım 😄
sorma baktim ilkyardımı yapamicam salladim 30 dk olmuş daha 30 dakika bekledim mecbur 😄 2.sınıfta girmiştim sınava kalemleri falan bıraktim sıra altına yararlansın bebeler 😄
Ben A2 yede girmiştim sadece 20 soruluk motor sınavından sorumluydum 5 dakkada bitmişti kalan 55 dakika sınıfta rehin kaldım :D
sorma baktim ilkyardımı yapamicam salladim 30 dk olmuş daha 30 dakika bekledim mecbur 😄 2.sınıfta girmiştim sınava kalemleri falan bıraktim sıra altına yararlansın bebeler 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap