Icerige atla
Extraloob

Egypt Weapon Parlama Sorunu Düzeltildi..

· 13 Yanıt · 3.2K görüntüleme
W
whanque OP ⭐ 17y
nova+9 xbow buyrun düzeldi parlama sorunu 😊
- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
İyi oldu bu.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Gıcık oluyorum bu MODD guildine ve guildindekilere çok burnu havada insanlar hakediyorlar o kadar hakareti valla ^^

ps: o deadboy benim arkadaşımın ilk charıydı birlikte açmıştık sonra sattıda nerden nereye 😜
_
Gıcık oluyorum bu MODD guildine ve guildindekilere çok burnu havada insanlar hakediyorlar o kadar hakareti valla ^^

ps: o deadboy benim arkadaşımın ilk charıydı birlikte açmıştık sonra sattıda nerden nereye :P

Her yerde bizi cekemeyen insancıklar var vahhh tum serverı tek basımıza dize getiriyoz.Dua edin ki kalbe dalarken tum guild dc yedi.Ama yılmayız hepiniz adam olacaksınız.
R
Rochas ⭐ 16y
offf şimdi ne şahane gözükücek yahu ^^
Barzo
Barzo ⭐ 19y

ps: o deadboy benim arkadaşımın ilk charıydı birlikte açmıştık sonra sattıda nerden nereye :P

Her yerde bizi cekemeyen insancıklar var vahhh tum serverı tek basımıza dize getiriyoz.Dua edin ki kalbe dalarken tum guild dc yedi.Ama yılmayız hepiniz adam olacaksınız.

lol ben sadece sevmediğimi dile getirdim niye hakaret ediyorsunki 😆 Bu yüzden hakediyorsunuz işte daral:
C
Cobalt ⭐ 18y
nova+9 xbow buyrun düzeldi parlama sorunu 😊
- Resim Silinmiş.

hala bırakmadın mı olm oyunu 😎
W
whanque OP ⭐ 17y
arkadaşlar tartşmayı keselim
Evet hakan hala oynuyorum 😊
_
Orda yorum yapılması gereken tek sey silahtır guild değildir.Bize hakaret eden kisilerde ezik char acıp kufur edenlerdir kimse gercek charıyla kufur edemiyor. Hadı bakım sadece silah hakkında konus guildı sevmıysan global at gereken cevabı verirler.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
uff tam bngo oldu işte silahları da cilaladılar buyurun bakalım oyuna ❤️
M
Maynard__ ⭐ 16y
Süper süper 😜
S
tek kelime HARKA -.- herkese nasip olr ins <3 :D:D
K
kralyoh ⭐ 17y
WhoCanStopUs Alayına Gider xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.