Icerige atla
Extraloob

EFT Transfer Hakkında.

· 16 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar İşbankası hesabından yapı kredi hesabıma EFT ile para transfer oldu dün saat 9.13 sırasında fakat akşam yapıkredi hesabıma baktığımda para gözükmüyordu fakat işbankası hesabında işlem onaylandı diye gözüktü . fakat yapıkredi hesabımda para gözükmüyor . aradan 24 saat geçmesimi lazım paranın gözükmesi için ? daral:
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
16 Yanıt
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Güncel :/ Bilgisi Olan yokmu :/
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
X
Xperyon ⭐ 15y
Müşteri temsilcisini ara nerde lan benim param de söylerler ^^
L
Lordzek ⭐ 16y
Dün sabah 9.13 ise şu anda hesaba geçmiş olması lazım. Akşam 9.13'de yaptıysan sabah 9.00'a kadar beklemen lazım. Yok ikiside değilse isyeaaağğğnn
B
batuhan 3X ⭐ 15y
ara yapı krediyi sor en güzel cevabı verırler
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
birazdan gidicem tekrar bakıcam olmadı isyaannn 😄 inşallah geçmiştir şu yaz tatilinde iyi gelir para 😊
yorumlarınız için teşekkür ederim net bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
birazdan gidicem tekrar bakıcam olmadı isyaannn 😄 inşallah geçmiştir şu yaz tatilinde iyi gelir para 😊
yorumlarınız için teşekkür ederim net bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

not: dün sabah 9.13de geçti hesaba
B
batuhan 3X ⭐ 15y
demekkı 24 saatte geçiyo. çok büyük sacmalık
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
yapıkredi nin transfer süresinde 24saat yazıyor . saçmalık bencede
B
batuhan 3X ⭐ 15y
ugrasıp önce digerinden cekseydın sonra dierine yatırsaydın sonra al 1 dkıkada gectı derdın makınaya 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
ugrasıp önce digerinden cekseydın sonra dierine yatırsaydın sonra al 1 dkıkada gectı derdın makınaya :D

para alanyadan yatıyor dostum 😄 ben şuan burdur/bucaktayım burdan çekicem parayı 😄
B
batuhan 3X ⭐ 15y
nıye yahu her atm den yatar hesabına para öle şeymı var yahu
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
nıye yahu her atm den yatar hesabına para öle şeymı var yahu

Net Üzerinden EFT ile gönderildi dostum. öyle gerekti daral:
B
batuhan 3X ⭐ 15y
tamam be ne bagırıyon milletin içinde 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
tamam be ne bagırıyon milletin içinde :D

😘 ❤️
B
batuhan 3X ⭐ 15y
tamam be ne bagırıyon milletin içinde :D

😘 ❤️

hiç sululuk yapma valla kustum hıh

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: