arkafonda bu çalacak oda karanlık tütsü ve mum ışığı olacak ve bu parçalarda sevişeceksiniz denemenizi tavsiye ederim 😜
Efsane 2 parçayla gecemizi şereflendireyeyim.
· 27 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
arkafonda bu çalacak oda karanlık tütsü ve mum ışığı olacak ve bu parçalarda sevişeceksiniz denemenizi tavsiye ederim 😜
Hacım daha hareketli şeyler lazım 😈 😈
Geliyor senin için 1 min. 😁
fanteziye bakkk ^^ hocam evi yakma mumla 😜
Adam hardcore. 😜 summer6:
apaçi müziğiyle işe başlayın
Tam sevişmelik hareketli bir parça geliyor.
Buyrun efenim ; 😁
Buyrun efenim ; 😁
FTW!
nalet olsun topic'i apaçiler katletmiş ben size güzel müziklerle sevişin diyorum adam bağlar diyor zuahahahaa makara:
nalet olsun topic'i apaçiler katletmiş ben size güzel müziklerle sevişin diyorum adam bağlar diyor zuahahahaa makara:
ahahah sözleri çok anlamlı ama bro.
bkz; Al beni beni sar beni beni, ben adam yimem. 😆
@Adith
@Quensis
daha modern daha hareketli... such as...
:P
Hacım bırak bu işleri. Eskiden herkesin 5+ çocuğu vardı bak şimdi kaldı mı öyle şeyler. Neden sanıyorsun ? Aile planlaması o bu yalan hepsi. Asıl sorun şarkılarda. Şimdi çok ayrıntıya girmek istemiyorum malum yaş sorunu olanlar var bayanlar var. Ama bu böyle yani. Sen bu şarkıları dinlerken senden iş çıkmaz ben diyim. Dinle benim attığımı. Bak ne güzel olacak. cicioe2 😁
Big in Japan isteriz hacım ^^
Ya bırak hacu ya, ben o işleri hiç yapmadım, nüfus benim yüzümden eksik kalacaksa 2-3 önemli değil, yapmayacağım da öyle şeyler makara olsun diye sızıntı yaptım topiğe o kadar...
Neden sormayın, kötü bir geçmiş ve acı bir kayıp diyelim... O kadar...
Ya bırak hacu ya, ben o işleri hiç yapmadım, nüfus benim yüzümden eksik kalacaksa 2-3 önemli değil, yapmayacağım da öyle şeyler makara olsun diye sızıntı yaptım topiğe o kadar...
Bende makara olsun diye demiştim zaten bro ciddiye almana gerek yoktu.. Üzüldüm şimdi..
H
Heisenberg
⭐ 19y
Buyrun efenim ; 😁
Ahahaha amma güldüm ya, Quensis'inkide bomba olmuş 😁
Okan abinin müzikler kaynadı arada 😈
@Cry
ahahah 😆 🙏
ahahah 😆 🙏
Buyrun efenim ; 😁
akjfhasıhfjkashasfjsal bu kutsal müzik unutulmamış bak güldüm vallahi 😜
@extra
Tutmaz burada bro 😜
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap