- Resim Silinmiş.
Bu Resmi Benım icin Editleyebilecek arkadas var mı ?
Bide nasıl yaptigini kısaca anlatirsa sevinirim ps ye ilgim var da.
Edit İstek :=)
· 12 Replies · 2.2K views 0 reading
12 Replies
yahu en basiti bu işte düz alan bozulma olmaz ps bölümüne gir bence çok kolay iş.
Paintlik bir iş sarı alan oluştur ismin orayı kapat sonrada yazın yaz. 😜
Paintlik bir iş sarı alan oluştur ismin orayı kapat sonrada yazın yaz. :P
Kıvrımlar var 😄 Tek sarı yetmez ona
Paintlik bir iş sarı alan oluştur ismin orayı kapat sonrada yazın yaz. :P
Kıvrımlar var 😄 Tek sarı yetmez ona
Ben sadece isim için söyledim..
- Resim Silinmiş.
Sadece yazıyı sildim hafiften izi kaldı biraz daha prof. çalışılırsa tam şeklini alır.
Sadece yazıyı sildim hafiften izi kaldı biraz daha prof. çalışılırsa tam şeklini alır.
Al bakam ! Kırısıksız yeni ütülenmiş ^^ Kırısıkları bırakmak benim için zor 😄 ORjinalliğini kaybetmiş olabilir 😊
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Game Designer
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
eğer öğrenmek istiyorsan birkaç imza çalışması yap kendine
geliştirebilirsin böylece kıvamına gelince userlerın arasına katılabilirsin bu tamamen senin elinde 😉
geliştirebilirsin böylece kıvamına gelince userlerın arasına katılabilirsin bu tamamen senin elinde 😉
yes.
- Resim Silinmiş.
behh... 😄 hatasız. eger bana dediysen öğrenmek istiyorsan diye .. ? ! ben imza yapıyorum zaten psuser ım 🙄 böyle resimlerde hiç çalışmadıgım için sadece imzada kalmışım 😁
Game Designer
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
behh... 😄 hatasız. eger bana dediysen öğrenmek istiyorsan diye .. ? ! ben imza yapıyorum zaten psuser ım 🙄 böyle resimlerde hiç çalışmadıgım için sadece imzada kalmışım 😁
sana söylemedim zaten 😁
arkadaş yapılışını anlatırsanız sevinirim falan filan yazınca bende böyle yazdım 😉
yorumla desen seninkinide yorumlarıs 😁
yes.
😄
hepsi cok hos . 😊 paintle bnde yapiorum da dalgalar olmuyo tabi izi kalıyo herkese calısmalar ve yorumlari icin tesekkurler
Log in to write a reply.
Log In