Edit
Edit
· 16 Replies · 1.1K views 0 reading
16 Replies
makinaya gitme öttürerler 😊 3. sınıftayım çok zor
makinaya gitme öttürerler 😊 3. sınıftayım çok zor
Makina benim en cok istedigim bölümlerden biri, buyuk bir zevkle okurum girersem.
Bilmem bende öyle diyordum ama düştüğünde ne dediğimi anlarsın.... ^^ 1. sınıf çok güzeldir ama 2. sınıfda nereye geldiğini anlıyorsun
Bilmem bende öyle diyordum ama düştüğünde ne dediğimi anlarsın.... ^^ 1. sınıf çok güzeldir ama 2. sınıfda nereye geldiğini anlıyorsun
Annem makine mühendisi, o yuzden gecen genlerden midir nedir epey istegim var. nese:
yani bence sen kendine sormalısın benden makine mühendisi olur mu diye.... herşeyden önemlisi o. iş bulursun bak kesin . ama nasıl bir iş . sevecekmisin.
yani bence sen kendine sormalısın benden makine mühendisi olur mu diye.... herşeyden önemlisi o. iş bulursun bak kesin . ama nasıl bir iş . sevecekmisin.
Sormaz olur muyum tabi ki, annem saolsun calisma alanlarini gorebildim. Kesin kararliyim
hadia bakalım hacı 😊 sen beni tanımadın galiba demi 😊
hadia bakalım hacı 😊 sen beni tanımadın galiba demi :)
Yillar olmus forum girmeyeli, nickler degismis yabancilasmis..
Marmara makine olur kardeşim hayırlı olsun
Marmara makine olur kardeşim hayırlı olsun
Teşekkürler ama hala icimde metalurji umudu tasiyorum.
bu sene baraju geçemeyen çok kişi oldugu için istedigin yere gitme şansın yüksek bende tercih yaptım bakalım hayırlısı
umarım istediğin yere girersin, metalurji ve malzeme müh. tam olarak napıyor bilginiz varmı geleceğin mesleklerinden birisi olarak gösteriliyorda
ikiside isminde de anlaşabileceği gibi malzeme bilgisi üzerine. bu bölümler makine mühendisliğinden ayrılma bölümler.Döküm şirketlerinde çalışma yerlerin var diye biliyorm
bu sene baraju geçemeyen çok kişi oldugu için istedigin yere gitme şansın yüksek bende tercih yaptım bakalım hayırlısı
Sıralamada önümde olanlarin ne yapacagi önemli çok.
Hayirli olsun bakalim, umarim sizde istediginiz yere yerlesirsiniz.
ikiside isminde de anlaşabileceği gibi malzeme bilgisi üzerine. bu bölümler makine mühendisliğinden ayrılma bölümler.Döküm şirketlerinde çalışma yerlerin var diye biliyorm
👍
makine yerine mekatronik tavsiye ederim
Log in to write a reply.
Log In