-
edit
· 19 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
sweetCHIEF
⭐ 17y
Extraloob kesinlikle msn kullanmaz..
😁 😁
sweetCHIEF
⭐ 17y
😁 😁
❓
😁 😁
❓
Destek msnsi kullanıyor.
Ek olarak extraloob verdigin email kullanıcı adı ve paralosı yanlış şifre degiştiremiyorum yeter artık sıkıldım
Adam gibi yapalım şu işi kaç gündür ugrasıoruz
Verdigin mail ve sifre yanlış dio bir daha kontrol et
😁 😁
❓
Destek msnsi kullanıyor.
Ek olarak extraloob verdigin email kullanıcı adı ve paralosı yanlış şifre degiştiremiyorum yeter artık sıkıldım
Adam gibi yapalım şu işi kaç gündür ugrasıoruz
Verdigin mail ve sifre yanlış dio bir daha kontrol et
cvp bekliorum.
yanlış dediğin parola ve şifre ile ben giriyorum hatta şimdi burada yazıyorum başkaları da girsin görsün çünki sana doğru veriyorum sen yanlış diyip beni suçlu duruma düşürüyorsun demek ki hakem lazım bize buyur hakemler karşısında oynayalım oyunu.
char id pw gs de vereyim mi hakemlere ?

char id pw gs de vereyim mi hakemlere ?

tmm kaldır sunu extraloob. !!! oldu gmailden girmek gerekiyormuş hotmailden giriyorum ben
Hakem olacak yaşı çoktan geçtim bende girdi adrese.
tmm kaldır sunu extraloob. !!! oldu gmailden girmek gerekiyormuş hotmailden giriyorum ben
her zaman ki gibi hata hep karşımızdakinde oluyor zati böyle yapmayınca da anlaşılmıyor ama artık yöntemi çözdüm 😎
her zaman ki gibi hata hep karşımızdakinde oluyor zati böyle yapmayınca da anlaşılmıyor ama artık yöntemi çözdüm 8)
Chara bişi olmaz dimi sifrei deiştirdim suanda mailin gizli soruyu bilseler gmail hakkında fazla bilgim yoktu k.bakma 😗
Bu arada bişi anladım insanın g.. sıkışinca daha iyi calısıormus 😄
Bu arada bişi anladım insanın g.. sıkışinca daha iyi calısıormus :D
zuahahha bak ikimizde birşeyi öğrendik bu topicte ahahahaaa şunca yıl nasıl akıl edemedim halkı yanıma alıp show yapmayı sen gibi kaç kişi geldi adama mail veriyorum herif bu msn girmiyor dolandırdın beni diyor gülsem mi ağlasam mı seni dava edicem diyor ip ban atıyorum hayır efendi gibi konuşsa anlatacağım da tehdit ediyor bir de neyse hayırlı olsun bedavaya char aldın halen içim cızlıyor gaia'da tek o charda devil wings var 😞
girmek istedinde sölemen yeter bea 😊
D
deepresiph
⭐ 19y
beni benden alışının uç noktalarında =)))
Bu arada bişi anladım insanın g.. sıkışinca daha iyi calısıormus :D
zuahahha bak ikimizde birşeyi öğrendik bu topicte ahahahaaa şunca yıl nasıl akıl edemedim halkı yanıma alıp show yapmayı sen gibi kaç kişi geldi adama mail veriyorum herif bu msn girmiyor dolandırdın beni diyor gülsem mi ağlasam mı seni dava edicem diyor ip ban atıyorum hayır efendi gibi konuşsa anlatacağım da tehdit ediyor bir de neyse hayırlı olsun bedavaya char aldın halen içim cızlıyor gaia'da tek o charda devil wings var :(
Dua et extra tüm ukala söylemlerine emir verir gibi konuşmalarına rağmen hala olgunluklayaklaşmış sana. ondan önce görseydim yazını ben sana nerden gireceğinide nasıl sıkılınılacağınıda gösterirdim. Daha gmaile nerden gireceğini bilmiyrosun burda laga luga yapıyorsun. Bu elemanın söylemleri ön yargıları ve yaptığı yanlışlıklar bu forumuokuyanlara örnekolsun aynısı olursa direk çöpe atarım. cevapda gelmez. umarım anlaşıldı.
Anlaşıldı ağabey 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
Konu tarihine bakıp yorum yapsaydın cok süper olurdu 😄
Konu tarihine bakıp yorum yapsaydın cok süper olurdu :D
1 ay öncesinin konusu çok geçmemiş üstünden, sıcak sıcak daha bu topic ^^
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap