Merhaba Arkadaşlar,
Ben bu foruma zaten üyeliği olan bir arkadaşım.Yeni bir üyelik açmamın sebebi yapacağım bu ankette tarafsızlık olması açısından.O nedenle yeni bir hesapla bu anketi yapmak istedim.
Anket sadece şu.Normal ECSRO serverinda 88-90 Level Türkler arasında en sağlam karaktere sahip arkadaşımızın kim olduğunu belirlicez.Oyları kullanırken arkadaşım diye oy kullanmayın. PVPde, meslekte ve guild savaşlarında gösterdiği başarıya dayanarak oyunuzu kullanın.
ECSRO'nun En Güçlü Türk'ü
· 41 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
hsn ftw
bence en sonundada ilk 2 pvp yapsın 😄
XxDesert34xX i sattım mert yeni charımla hızlı bir şekilde geliyorum 😄 8x den sonra charın nickini herkes öğrenecek 😄
XxDesert34xX i sattım mert yeni charımla hızlı bir şekilde geliyorum 😄 8x den sonra charın nickini herkes öğrenecek :D
bana özel mesajdan söyle guilde alayım
Bunlardan sadece wolke dj66 ve youranı tanıyorum diğerlerini bilmem ama youran baya iyi gibi hemde full farm çok güzel char 😎
tartışmasız hasan ☕
Bunlardan sadece wolke dj66 ve youranı tanıyorum diğerlerini bilmem ama youran baya iyi gibi hemde full farm çok güzel char 8)
hsn yourana bi 2li çekio bi dönüo yerde 😄
ya adam glavie ci 10k vuruyorum hsn bana 10k vurabilirmi ayrıca o 2 skili vursa alamaz beni
ya adam glavie ci 10k vuruyorum hsn bana 10k vurabilirmi ayrıca o 2 skili vursa alamaz beni
hns de 25-30k arası hp var tahminimce yani seni çok rahat alır
Bunlardan sadece wolke dj66 ve youranı tanıyorum diğerlerini bilmem ama youran baya iyi gibi hemde full farm çok güzel char 8)
hsn yourana bi 2li çekio bi dönüo yerde :D
ne dedim okudunmu wolke dj66 ve youranı tanıyorum sadece bu üçünden bana göre en iyisi dedim 😉
BEN xXxHsNxXx TEK GEÇERİMA DAM HERKEZSİ YATIROY YAW :d
4224 ile pvp yapsın hsn
4224 ile pvp yapmışmı acaba 85 lvl +9 bow var elinde baston değil 😄
4224 ile pvp yapsın hsn
4224 alır
+9bow var +4set var
4224e 1oy gitmiş oda benden 😄
ah o +6 glaviem 7 yi bulsaydı ozmn görürdükde neyse olmuşla ölmüşe çare bulunmuyor 😄
ah o +6 glaviem 7 yi bulsaydı ozmn görürdükde neyse olmuşla ölmüşe çare bulunmuyor :D
pm at oyunda adını öğrenem
HsN becence !! .
85+9 bow satılıyormu yoksa kendi mi bastı ? 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap