Icerige atla
Extraloob

Ecsro İle İlgili bir önerim var....

· 4 Yanıt · 983 görüntüleme
T
Tuxedoed OP ⭐ 18y
Sitede ecsro vip acc. ve vip serverda item gold vb. şeylerin satımı var.Benim önerim normal ecsro serverındada item gold silk vb. şeylerin satılmasıdır.Ailem kartla internetten bir şeyler almayı sevmez.Ama sitede satıldığı gibi gidip bankaya parayı yatırıp alma şansım olsa o zaman bir şey demezler:DBen önerimi yaptım.Yapıp yapmamak admin ve modların işidir.Yapsanızda yapmasanızda saygı duyuyorum.
Saygılarla
!!KinqMaster!!
4 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Sitede ecsro vip acc. ve vip serverda item gold vb. şeylerin satımı var.Benim önerim normal ecsro serverındada item gold silk vb. şeylerin satılmasıdır.Ailem kartla internetten bir şeyler almayı sevmez.Ama sitede satıldığı gibi gidip bankaya parayı yatırıp alma şansım olsa o zaman bir şey demezler:DBen önerimi yaptım.Yapıp yapmamak admin ve modların işidir.Yapsanızda yapmasanızda saygı duyuyorum.
Saygılarla
!!KinqMaster!!

evet onlarıda satıyoruz zati aynı vipte oldugu gibi 👍
T
Tuxedoed OP ⭐ 18y
Hımm bilmiyodum bilgilendirdiğin için teşekkürler.İsterseniz konuyu kilitleyebilirisiniz modlarım:)Sorun halledildi çünkü:D
A
addIcFb ⭐ 19y
Kilit Yok..Senden Sonra Gelenlerde Bu Topıcden Faydalanacaktır.

tamam kardeş direct linki imageshack kapatmış onu bulamamıştım onu buldum sorun halloldu kilit atabilirsiniz
show advanced linke tıklamamışım

küfür olmadığı sürece kilitlemeye hiç gerek yok.

burası özgür bir platformdur gelecek olan diğer kişiler belki yorum yapacaklar bunu kısıtlayamazsınız ;)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: