Icerige atla
Extraloob

Easter event

· 5 Yanıt · 2.8K görüntüleme
N
NightStalker OP ⭐ 19y
Yeni eventte kasarken birden karşınıza çıkıyo yumurta basıyosunuz ödülü alıyosunuz

İşte bu geldi

Ayrıca bide Roc anahtarı geldi Key Of Bloodline server oasis kaç paraya satabilirim
5 Yanıt
N
NightStalker OP ⭐ 19y
Ayrıca bide Roc anahtarı geldi Key Of Bloodline server oasis kaç paraya satabilirim
yokmu soruma cvp
H
HolyGirls ⭐ 18y
bunları biliyorum ama birde pandoras box diye bişi çıkmış o nerden gelio sabahtan beri 25 30 tane yumurta açtım çıkmadı 😞
ayrıca o roc anahtarını anca 110 oyuncular olunca satabilirsin 😄 kesilmesi ve gerekliliğini düşünürsek daha değerlenir insanlar lv kasıo şu an =)
E
ender ⭐ 19y
kaça satılır bi fikrim yok. ama pandora box eskiler bilirler eskiden eventlerde çıkardı. kendi lvlin ve bikaç üstü elite yaratıklar çıkıyor tek açmamanı tavsiye ederim 😊 bu arada onlarda yumurtalardan çıkıyor biraz şans işi araman lazım.
B
black_gold ⭐ 19y
kaça satılır bi fikrim yok. ama pandora box eskiler bilirler eskiden eventlerde çıkardı. kendi lvlin ve bikaç üstü elite yaratıklar çıkıyor tek açmamanı tavsiye ederim 😊 bu arada onlarda yumurtalardan çıkıyor biraz şans işi araman lazım.

hatırladım pandora box 3 4 sene önce vardı eziktim ozaman 70 lv bi abi vardı onla çıkartıyoduk ne günlerdir be

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: